تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
مسعود شجاعی طباطبایی خبر داد؛
حذف بخش استیکرهای متحرک از سومین دوره جایزه سال استیکر
آتلیه دات کام: دبیر سومین دوره جایزه سال استیکر درباره تفاوت های این دوره از جشنواره توضیح داد و به اهمیت پرداختن به فضای مجازی و دیجیتال اشاره نمود.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ستاد خبری رویداد، مسعود شجاعی طباطبایی دبیر سومین دوره جایزه سال «استیکر» درباره تفاوت های این دوره جایزه با ۲ دوره قبل عنوان کرد: از تفاوت های سومین دوره جایزه سال استیکر با ۲ دوره قبل می توان به اضافه شدن بخش هنرمندان سینما و چهره های ادبی اشاره نمود. در این ۲ حوزه ما چهره های نامداری داریم و این مساله می تواند دستمایه کار طراحان استیکر قرار بگیرد.
وی افزود: یک تفاوت دیگر این دوره از جایزه، حذف شدن بخش استیکر متحرک است. در این دوره فکر کردیم که شاید تمرکز شرکت کنندگان بیشتر بر بخش هنری کار باشد و طراحی استیکر متحرک بیشتر جنبه فنی دارد، در نتیجه این بخش را حذف کردیم.
این کارتونیست توضیح داد: همین طور در این دوره از جایزه منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد تهران و گروه خودروسازی ایران خودرو نیز ۲ بخش ویژه به
جشنواره
اضافه کرده اند.
وی اضافه کرد: نکته دیگر این که هنرمندان می توانند در تمام بخش هایی که در فراخوان جایزه اعلام شده است، شرکت نمایند و محدودیتی وجود ندارد. در نتیجه دایره فعالیت برای هنرمندان در این جشنواره گسترده تر شده است.
دبیر جایزه سال استیکر درباره هنرمندان شرکت کننده و رشته های مختلف در رابطه با این جشنواره بیان کرد: در ۲ دوره قبل در زمینه های مختلف هنری در این جشنواره شرکت کننده داشتیم که همچون آنها کارتونیست ها بودند که بواسطه نزدیکی فعالیت شان به حوزه طراحی استیکر تعداد بیشتری داشتند اما انیماتورها، طراحان بازی ها و شخصیت ها، کسانی که در زمینه اینفوگرافیک فعالیت می نمایند، طراحان و نقاشان هم می توانند در این جشنواره شرکت نمایند و باید اظهار داشت که به صورتی مرزهای هنری از بین رفته است و همه رشته های مختلف و متنوع هنری می توانند آثار خودرا دراین زمینه عرضه کنند.
شجاعی طباطبایی با اشاره به اهمیت دنیای دیجیتال و فضای مجازی در دنیای امروز تشریح کرد: دنیا روز به روز به سمت مجازی شدن پیش می رود و حتی می توان گفت به قدری شباهت های میان این ۲ زیاد است که دنیای مجازی به صورتی تبدیل به دنیای واقعی ما شده است و الان شاهد این هستیم که کشورهای دیگر با سرعت بسیار زیاد و با سرمایه گذاری های کلان به این سمت حرکت می کنند.
این
هنرمند
عنوان کرد: شاید ما هم به این فکر بیفتیم که در دوره های بعد استیکر را کمی از جایگاهی که هست بزرگ تر، جدی تر و وسیع تر ببینیم. بطور قطع عزیزانی هم که وارد این حوزه شوند، می توانند شرایطی را تجربه کنند که برایشان کارایی زیادی دارد. امروزه حتی تابلوی نقاشی فیزیکی هم از حالت معمول خود خارج شده است و تابلوها به شکل مانیتورهای دیجیتال باکیفیت خوب ارائه می شوند و حتی روابط آدم ها بوسیله فضای مجازی و استیکر انجام می شود. در دنیایی که کاملاً باشتاب به سمت فضای مجازی و دیجیتال حرکت می کند، ما هرچه در این عرصه فعالیت نماییم، باز هم کم است.
عضو هیات داوران جایزه استیکر درباره رویکرد «ایران فرهنگی» این جایزه اشاره کرد: فرهنگ ایرانی فقط به جغرافیای ما محدود نیست و تشابهات فرهنگی با کشورهای همسایه نیز مشاهده می شود. فارغ از مناسبات سیاسی، این اتفاق خوبی است که روی این قضیه و تقویت هویت بومی و ایرانی سرمایه گذاری نماییم. بطور قطع در آینده نزدیک جغرافیا و مرز هم معنای خودرا از دست می دهد. شما به تعداد کاربرانی که در شبکه های مجازی فعالیت می نمایند و روز به روز تعداد آنها بیشتر می شود، نگاه کنید. دنیای فعلی و آینده ما برمبنای فضای مجازی شکل گرفته است. ما هم در این جایزه اهتمام داریم یک فرهنگ تصویری ایجاد نماییم که شاید در آینده شکلی بین المللی پیدا کند و دایره فعالیت آن گسترده تر شود.
شجاعی طباطبایی در آخر با اعلان اینکه مسئولان ما باید از اپلیکیشن و پیامرسان های داخلی حمایت کنند، اظهار نمود: در زمینه پیامرسان ها و اپلیکیشن های فضای مجازی که مختص به خودمان باشد کار جدی صورت نگرفته است. برنامه های مختلفی مانند فیس بوک، تلگرام، واتساپ و اینستاگرام وجود دارد اما اینها برای ما نیستند و صاحبان خارجی آنها هر موقع اراده کنند، می توانند از اطلاعات آن بهره ببرند، برنامه را از دسترس خارج کنند و کنترل یا محدودیت ایجاد کنند. امیدوار هستم در دولت جدید تصمیمی اساسی در حوزه فضای مجازی ایرانی به شکل فعال اتخاذ و از برنامه های ایرانی حمایت شود تا بتوانند سطح کاری خودرا ارتقا دهند. در نتیجه این امر، مردم هم درمی یابند که می توانند از برنامه های متناسب با فرهنگ ایرانی استفاده کنند.
منبع:
آتلیه دات كام
1400/08/16
22:53:33
5.0 / ۵
1177
تگهای خبر:
تصویر
,
جشن
,
جشنواره
,
دیجیتال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
فرش تالار آیینه ی کاخ گلستان به معرض نمایش گذاشته می شود
عکسی ماندگار از مراسم خاکسپاری پیکر امام(ره)
معاون رئیس جمهور به نمایشگاه پیکاسو رفت
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
Innovators in Fake Identity Cards
بومگردی با حیوان خانگی در تنکابن
پنجمین جشنواره سراسری موسیقی موغام در تبریز به کار خود تمام کرد
+
پربحث ترین ها
ویژگی های میلگرد مناسب برای مناطق زلزله خیز
امداد خودرو تهران
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
+
جدیدترین ها
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
فریدون شهبازیان مردی که همه او را معلم خود می دانند!
مد و لباس اولویت مهم توسعه روابط فرهنگی با روسیه
فرش تالار آیینه ی کاخ گلستان به معرض نمایش گذاشته می شود
تابلوی ۵۰۰ دلاری که مقرر است ۵۰۰ هزار دلار فروخته شود!
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
2,013
بازدید دیروز:
9,155
هفته اخیر:
49,057
دوستان آتلیه
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز