تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
طعنه روزنامه اطلاعات به صادق كوشكی:
تندروهایی که برگزاری کنسرت را معادل کودتای برهنگان می دانند، متوهم هستند
به گزارش آتلیه دات کام، محمدصادق کوشکی گفته «کنسرت شجریان، تجمع برای باج گیری از مردم انقلابی و رهبری است. هر عاقلی می فهمد که آن روز به بهانه موسیقی و کنسرت، مانور برهنگی و براندازی برپا خواهند کرد.»
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از خبر آنلاین سعید رجبی فروتن در روزنامه اطلاعات نوشت: از استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران می پرسم آیا اجرای چندین شب کنسرت علیرضا قربانی در فضای باز مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد نمی توانست به تجمع موردنظر شما تبدیل شود؟ آیا هزاران شنونده کنسرت بعد از اتمام برنامه و درحال خروج از محوطه برای بیان شعارهای ساختارشکنانه از نوع استادیومی مشکلی داشتند؟
الان که شهردار تهران پیشنهاد برگزاری کنسرت در استادیوم آزادی را داده است، مانور یاد شده کوشکی در ورزشگاه آزادی تهران قاعدتاً ممکن است و می توان از آن به عنوان پلن بی برای کودتاگران نام برد. مگر این توطئه شوم نیز خنثی گردد.
اگر گوینده این اظهارات فرق و توفیری بین موسیقی سنتی ایرانی، پاپ ایرانی و یا ترکیبی نداشته باشد، فکر می کند، کنسرت جایی برای جلوه گری و مانور برهنگی و لابد رقص و بزن و بکوب است اما کیست که نداند تم عاشقانه، حزن انگیز و نهایتاً میهنی و حماسی جایی برای حرکات سبک و جلف باقی نمی گذارد. مگر در کنسرتهای پرشمار این سالها چنین مظاهری جدی و غیرقابل کنترل بوده است که حالا نگران آن در ابعاد یک میدان شهری هستیم.
نگویید آنجا محیط بسته و مدیریت شده بوده است شما که قادرید در سه سوت هزاران حجاب بان را به میدان فرابخوانید تا سررشته کار از دستتان در نرود، برای رفع نگرانی همین کار را بکنید تا برهنگان حساب کار دست شان بیاید. اگر می گویید نمی خواهید کار به اصطکاک و درگیری بکشد، اقلا غمض عین کنید و بگذارید، یک شب جماعتی از زنان و دختران هموطن که الان در همه جا قابل مشاهده هستند، یک شب هم در میدانی رو به استیج یا نمایشگرها به دنیای موسیقی ایرانی با نوای فرزند خلف استاد آواز ایران دل بدهند.
اگر در اصل بحث موسیقی نیست و با تجمع جوانانی که سبک زندگی و پوشش متفاوتی دارند، مشکل دارید، امروز در کنسرت آزادی جمع نشوند فردا در جایی که احساس آزادی و امنیت بیشتری بکنند نه برای مقاصد سیاسی بلکه برای تنفس در فضایی که می پسندند، دور هم جمع می شوند و استخوانی سبک می کنند. نکو رو تاب مستوری ندارد ٫ در ار بندی سر از روزن درآرد
البته علاوه بر محمدصادق کوشکی تا حالا یک کارگردان سینما از منتهی الیه طیف راست سیاسی نیز از اجرای کنسرت در میدان آزادی تهران به کودتا تعبیر کرده است که من با تجربه سیاسی اجتماعی خود به عنوان عضوی از این جامعه ربطی بین این تخیلات شبه امنیتی و کنسرت همایون نیافتم -شاید هم در زمره «هر عاقلی» نیستم که کوشکی به آن اشاره کرده است- و البته تاسف خوردم که این حضرات نظام را تا این حد لطمه پذیر جلوه داده اند تا پرده از رازمگو و کشف یک کودتای مخملین بردارند. اگر این گونه بود که اپوزیسیون خارج نشین باید اصرار بر اجرای کنسرت می داشت تا از آب گل آلود ماهی خودرا صید کند.
مخلص کلام اگر کنسرت بهانه است و بحث تسویه حساب با دولت و کسانی است که تن به اجرای قانون جدید حجاب و عفاف نداده اند، از حوصله این مقال خارج است. 23302
منبع:
آتلیه دات كام
1404/06/15
09:49:22
5.0 / ۵
5
تگهای خبر:
آنلاین
,
سینما
,
فرهنگ
,
قاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
عذرخواهی معاون هنری وزارت ارشاد برای لغو کنسرت همایون شجریان
بازیگر مشهور فرانسوی به خاطر تجاوز محاکمه می شود
مهرداد فلاح به وین می رود
چرا خرید اکانت ظرفیتی از دیسک در ایران به صرفه تر است؟
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تأکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه ها در ارتقاء مطالبه گری و تحقق حکمرانی خوب
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
خدمات تخصصی و گارانتی معتبر سونی
وقایع اتفاقیه ویژه سریال های محرم
+
پربحث ترین ها
سیستم مدیریت آموزش برای آموزشگاه
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
تندروهایی که برگزاری کنسرت را معادل کودتای برهنگان می دانند، متوهم هستند
عذرخواهی معاون هنری وزارت ارشاد برای لغو کنسرت همایون شجریان
+
جدیدترین ها
تندروهایی که برگزاری کنسرت را معادل کودتای برهنگان می دانند، متوهم هستند
عذرخواهی معاون هنری وزارت ارشاد برای لغو کنسرت همایون شجریان
بازیگر مشهور فرانسوی به خاطر تجاوز محاکمه می شود
مهرداد فلاح به وین می رود
چرا خرید اکانت ظرفیتی از دیسک در ایران به صرفه تر است؟
بازیگر رقصنده با گرگ ها درگذشت
کیانوش در زبان ریشه داشت، نه در خاک
تداوم ۱۸ ساله جشنواره جوان
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,878
بازدید دیروز:
3,821
هفته اخیر:
37,413
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم