تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
با حضور سه آهنگساز شاخص؛
أرض موات منتشر گردید
آتلیه دات كام: آلبوم أرضِ مَوات در قالب سه اثر موسیقایی برای ساز فاگوت به آهنگسازی كارن كیهانی، كاوه میرحسینی و آرمین صنایعی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از مهر، کارن کیهانی، کاوه میرحسینی و آرمین صنایعی سه آهنگساز شناخته شده کشورمان در تازه ترین فعالیت موسیقایی خود
آلبوم
«أرضِ مَوات» در ژانر موسیقی کلاسیک معاصر را منتشر نمودند.
«درّه – برای ساز فاگوت و نوار مغناظیسی» شامل «نسمه»، «کوه» و «فرار» به آهنگسازی کاوه میرحسینی، «مینا – برای سولوی فاگوت» به آهنگسازی آرمین صنایعی و «این مزرعِ بی بر – برای ساز فاگوت و ساز عود» به آهنگسازی کارن کیهان سه قطعه ای هستند که برای این آلبوم انتخاب شده اند.
در توضیحات تکمیلی این آلبوم آمده است: «فاگوت» به آلمانی یا «باسون» به انگلیسی سازی است از خانواده ی سازهای بادی چوبی و عمدتاً در ارکستراسیون های بزرگ دیده می شود. در آلبوم أرض موات سه آهنگساز ایرانی برای این ساز سه قطعه نوشته اند.
«برای آنان که با موسیقی بیگانه اند این توضیح ضروری بنظر می رسد که موومان اول از قطعه نخست این مجموعه (ترک اول سی دی) گشایشی است بر روایت و ایده اصلی اثر و آنچنان که از نامش پیداست (نسمه؛ به مفهوم نفس) با بهره گیری از دمیدن در ساز فاگوت و تولید اصوات غیر موسیقایی اهتمام در ساخت فضایی پرفرماتیو، مبتنی بر صدای نفس های انسانی بوده است که در کوهستانی سرد و تاریک، مشغول دویدن و فرار از دست سیاهی هاست.»
الیزه یاکوبرگر نوازنده فاگوت، امیرحسین محمدیان نوازنده فاگوت در قطعه «دره»، یاسمین شاه حسینی نوازنده فاگوت در قطعه «این مزرع بی بر»، کارن کیهانی مشاور پروژه، ارژنگ آقاجری مدیر هنری، پویان عبدلی صدابرداری، میکس و مسترینگ دیگر عوامل اجرائی این اثر را می سازند.
آلبوم «أرض موات» با شماره مجوز ۴۰۰۰-۱۳۹۷ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
منبع:
atolieh.com
1399/09/06
16:52:51
5.0 / ۵
1680
تگهای خبر:
آلبوم
,
موسیقی
,
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(2)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
توقف اجرای پروژه رزونانس خیال تا اطلاع ثانوی
موسیقی نواحی حافظه زنده ملت ایران است
اختصاصی ایسنا
کارن همایونفر چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
شروع سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید
موسیقی اقوام باید به درستی جوانان معرفی شود
صنعت سازه های فلزی
تاریخچه و تحول کاتالوگ دیجیتال
+
پربحث ترین ها
توقف اجرای پروژه رزونانس خیال تا اطلاع ثانوی
اسامی داوران این جشنواره تا آخر اعلام نمی شود
موسیقی نواحی حافظه زنده ملت ایران است
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد
+
جدیدترین ها
توقف اجرای پروژه رزونانس خیال تا اطلاع ثانوی
اسامی داوران این جشنواره تا آخر اعلام نمی شود
موسیقی نواحی حافظه زنده ملت ایران است
مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی وزارت ارشاد
Innovators in Fake Identity Cards
اختصاصی ایسنا
کارن همایونفر چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد
این موسیقی فریادی برای احیای دریاچه ارومیه است
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
975
بازدید دیروز:
9,183
هفته اخیر:
46,759
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم