شب سرد محصول مشترک ایران و فرانسه شد

شب سرد محصول مشترک ایران و فرانسه شد آتلیه دات کام: قسمتی از بازیگران فیلم سینمایی «شب سرد» به تهیه کنندگی سید محسن جاهد و کارگردانی امیر توکلی معرفی گشتند.


به گزارش آتلیه دات کام به نقل از خبر آنلاین به نقل از مهر، پروانه ساخت فیلم سینمایی «شب سرد» به تهیه کنندگی سید محسن جاهد و کارگردانی امیر توکلی صادر و انتخاب بازیگران این اثر سینمایی شروع شد.
«شب سرد» محصول مشترک ایران و فرانسه است و کمپانی یوالیتی که قبل از این پخش فیلم سینمایی «آن دیگری» را برعهده داشت این دفعه در جایگاه مجری طرح، همکاری باردیگر خواهدنمود.
«آن دیگری» به تهیه کنندگی سید محسن جاهد و کارگردانی امیر توکلی پیش تر به تولید رسیده و در سینماهای فرانسه اکران شده است.
«شب سرد» همچون «آن دیگری» با نگاهی نو، به یکی از معضلات پنهان و درگیر جامعه می پردازد.
نیوشا ضیغمی، سیاوش چراغی پور، مانلی ابتهاج، علی جاهد و بهنوش بختیاری بخش نخست بازیگران این فیلم سینمایی را می سازند. فیلمبرداری این اثر سینمایی به زودی شروع خواهد شد.
برخی عوامل عبارتند از جانشین تهیه کننده: امیر اکرمیه، نویسنده علی هراتی، مدیر فیلمبرداری: سید محسن جاهد.



منبع:

1404/04/29
10:15:44
5.0 / ۵
57
تگهای خبر: آنلاین , سینما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
آمار بازدید سایت
بازدید امروز: 4,200
بازدید دیروز: 9,085
هفته اخیر: 43,330