تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
3 نمایشگاه هنری در گالری های تهران افتتاح می گردد
آتلیه دات کام: به گزارش آتلیه دات کام، آخر هفته جاری با آغاز به کار سه نمایشگاه هنری همچون «شفافیت» در گالری «بی»، «شکوه تکرار» در گالری «شیدایی» و «آن سوتر» در گالری «بهارک» همراه خواهد بود.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، در ادامه می توانید از جزئیات برگزاری این سه نمایشگاه آگاه شوید.
«شفافیت» در گالری «بی»
نمایش آثار ۲۰ معمار و
مجسمه
ساز به کیوریتوری نگار نادری پور در نمایشگاه «شفافیت» از ۲۶ اردیبهشت در گالری «بی» برگزار می شود. این نمایشگاه با محوریت مفهوم شفافیت به بازخوانی آثاری می پردازد که مرز بین هنر و کاربرد و آن چه هنر است و آن چه هنر نیست را به پرسش می گذارد.
این نمایشگاه با درنظر گرفتن مبحث شفافیت بعنوان نقطه شروع، بسیاری از آثار را گرد هم آورده است.
«شفافیت» به اشکال متفاوت تلقی هنرمندان از رابطه ساختار و اسکلت بندی با رویه و سطوح بیرونی پرداخته و بررسی می کند که چگونه استفاده از مواد شفاف در آثار هنری می تواند بر نحوه دیدن و ادراک ما تاثیر بگذارد. شفافیت نشان داده است که ارتباط و اتصال فضاها و اشیا چگونه می تواند بازآفرین اتمسفری جدید باشد؛ جایی که سطوح شفاف کیفیت های بصری محیط اطراف را منتقل کرده یا تشدید می کند.
نگار نادری پور کیوریتور این نمایشگاه می گوید: «استفاده از مواد شفاف در هنر مجسمه سازی و معماری پیشینه ای طولانی دارد. هرچند شفافیت از مفهوم اولیه فراتر رفته و در مباحث اجتماعی و اقتصادی باز معنا شده است. امروزه شفافیت به معنای امکان دسترسی به اطلاعات و نظارت جامعه بر حاکمیت است که دستمایه خلق آثار گوناگونی خصوصاً در فضای معماری بوده است. پیوند مجسمه و معماری پیشینه ای طولانی دارد و معماران و مجسمه سازان در طول تاریخ همواره با هم و به منظور خلق فضایی کارا، هماهنگ و متصل همکاری داشته اند. مجسمه در جا و مکانی قرار می گیرد که توسط معمار طراحی و ساخته شده است. در این نمایشگاه قرار گرفتن ماکت ها و ایده های معمارانه در کنار آثار حجمی و مجسمه ضمن ایجاد تجربه ای جدید به توانایی و ظرفیت هنر در ایجاد فضای گفتگو صحه می گذارد.»
این نمایشگاه گروهی شامل آثاری از محسن وزیری مقدم، سیا ارمجانی، بهروز دارش، رضا دانشمیر، محمدرضا قدوسی، ایرج زند، محمدحسین عماد، علیرضا تغابنی، سهند حسامیان، مهران خوشرو، مرتضی احمدوند، نشید نبیان، رامبد ایلخانی، الهام گرامی زاده، احسان حسینی، مونا آقابابایی، امیرحسین سلطانپور، هاشم فروتن، کاترین اسپریدونف و امیرحسین طاهری است.
با گذشت زمان برگزاری این نمایشگاه جلسات گفتگو و نشست با هنرمندان و صاحب نظران برگزار می شود.
«شفافیت» تا ۶ تیر در گالری «بی» واقع در آجودانیه، نبش کوچه توکلی شرقی، شماره ۲۶، ساختمان آگورا در معرض دید علاقمندان قرار دارد.
نمایشگاه «شکوه تکرار» افتتاح می شود
نمایشگاه «شکوه تکرار» با نمایش آثار نقاشی آربی کشیشیان، روز جمعه ۲۶ اردیبهشت در گالری «شیدایی» افتتاح می گردد. این نمایشگاه شامل حدود ۲۵ اثر نقاشی رنگ روغن از این هنرمند است و به انعکاس سه مجموعه و محتوای کلی و همیشگی آثار آربی کشیشیان، یعنی پرتره ها، انسان های پشت میز و گلدان ها از نگاه هنرمند می پردازد.
آربی کشیشیان در تشریح آثار خود در مجموعه «انسان های پشت میز» در این نمایشگاه توضیح داد: «به نظر من، پشت میز نشستن آغاز یک
جشن
است. ما انسان ها در فاصله میان انجام دادن دو کار، همیشه پشت میز می نشینیم و از آن مکث لذت می بریم. پشت میز نشستن برای من تداعی کننده یک ایستگاه است؛ چه قرار باشد روی میز اشیایی باشند و چه نباشند.»
آربی کشیشیان دانش آموخته رشته نقاشی از آکادمی هنرهای زیبای ایروانِ ارمنستان و کارشناس گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی تهران است. او تابحال در نمایشگاه های گروهی گوناگونی شرکت داشته و آثارش در مجموعه هایی در داخل و خارج از ایران قرار دارند. آربی کشیشیان در اردیبهشت ۱۴۰۲ نخستین نمایشگاه انفرادی خویش را با عنوان «خاطرات وارونه» در گالری شیدایی برگزار کرد و هم اینک دومین نمایشگاه انفرادی خویش را در این گالری برگزار می نماید.
علاقمندان برای تماشای نمایشگاه نقاشی «شکوه تکرار» می توانند تا روز جمعه ۹ خرداد به گالری شیدایی به نشانی میدان هفتم تیر، میدان بهار شیراز، روبه روی
موزه
عکسخانه شهر، پلاک ۱۴۹، واحد ۱ مراجعه نمایند. گالری شنبه ها تعطیل می باشد و در بقیه روزها از ساعت ۱۵ تا ۱۹: ۳۰ پذیرای دوستداران هنر است.
مراسم
اختتامیه نمایشگاه در جمعه ۹ خرداد، از ساعت ۱۶ تا ۲۰ برگزار می شود.
نغمه بی زارگیتی «آن سوتر» را در نگارخانه بهارک
نمایشگاه انفرادی «آن سوتر» که شامل مجموعه تابلوهای نقاشی نغمه بی زارگیتی هنرمند نقاش گیلانی است، ساعت ۱۷ روز جمعه، ۲۶ اردیبهشت ماه سالجاری با حضور پدیدآورنده آثار در نگارخانه «بهارک» افتتاح می گردد.
نغمه بی زارگیتی هنرمندی از تبار گیلک ها است. وی تحصیلات خویش را در مقطع کارشناسی ارشد معماری داخلی به پایان رسانید و گواهی مهارت از وزارت
فرهنگ
و ارشاد اسلامی در رشته های عکاسی دیجیتال، طراحی امور گرافیکی و... را داراست و علاوه بر عکاسی، در حوزه ترجمه شعر فعال است.
او پیش از این، علاوه بر شرکت در چند نمایشگاه گروهی، یک نمایشگاه انفرادی نقاشی با عنوان «راز رنگ ها» در گالری کلهُر شهر رشت برگزار کرده است و نمایشگاه پیشِ رو، دومین نمایشگاه انفرادیِ او به حساب می آید.
علاقمندان به هنرهای تجسمی می توانند برای تماشای ۳۰ اثر به نمایش درآمده در این رویداد که با تکنیک رنگ و روغن بر روی مقوا انجام شده است، در ایام شنبه تا چهارشنبه ۲۷ الی ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۱۷ تا ۲۰، به نگارخانه بهارک واقع در میدان ونک، ده ونک، کوچه شهید صابری، کوچه یکم، پلاک ۱ مراجعه نمایند.
منبع:
atolieh.com
1404/02/26
11:52:03
5.0 / ۵
8
تگهای خبر:
جشن
,
دیجیتال
,
سفر
,
شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
فراخوانی جهت شرکت در برنامه مثبت ایران سرود
آغاز فصل جدیدی برای موسیقی خلاق
بومگردی با حیوان خانگی در تنکابن
گفت و گوی ایسنا با ویلن نواز ژاپنی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
شروع سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید
Revolutionizing Document Creation with Precision
خرید و فروش مطمئن فیش حج
۱۲ تابلوی دیده نشده از حبیب الله صادقی روی دیوار رفت
+
پربحث ترین ها
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
بومگردی با حیوان خانگی در تنکابن
3 نمایشگاه هنری در گالری های تهران افتتاح می گردد
مجسمه ۷۰ میلیون دلاری خریدار نداشت!
+
جدیدترین ها
3 نمایشگاه هنری در گالری های تهران افتتاح می گردد
مجسمه ۷۰ میلیون دلاری خریدار نداشت!
فراخوانی جهت شرکت در برنامه مثبت ایران سرود
آغاز فصل جدیدی برای موسیقی خلاق
مغز انسان موسیقی را بصورت فیزیکی تجسم می کند
مرجع قابل اعتماد خرید مصالح ساختمانی
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
کمربندهایتان را ببندید و به ۱۰۰ سال قبل پرواز کنید!
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,018
بازدید دیروز:
5,848
هفته اخیر:
41,046
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم