تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
ببینید ایثاری خونین برای احیای عقلانیت
آتلیه دات کام: به گزارش آتلیه دات کام، مبلغ نوشت: آیت الله جوادی آملی: اگر جامعه ای عاقل باشد، او را نمی شود بازی داد؛ اگر جامعه ای عاقل باشد، چیزی را نمی شود بر او تحمیل کرد! اگر جامعه ای خردمدار و عقل مدار و علم مدار و علم محور باشد، نمی شود با هر تبلیغی او را به شرق یا به غرب گرداند! فرمود: قطب فرهنگی یک ملّت، عقل آن ملت است.
به گزارش «
مبلغ
»، آیت الله جوادی آملی در جمع عزاداران حسینی مردم دماوند، گفت: این که در زیارت اربعین می خوانیم «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله»، عرض می کنیم: خدایا! حسین بن علی خون داد تا جامعه را عالم کند، خون گلوی خودرا داد تا مردم را فرهنگی کند. اگر جامعه ای عاقل باشد، او را نمی شود بازی داد؛ اگر جامعه ای عاقل باشد، چیزی را نمی شود بر او تحمیل کرد! اگر جامعه ای خردمدار و عقل مدار و علم مدار و علم محور باشد، نمی شود با هر تبلیغی او را به شرق یا به غرب گرداند! فرمود: قطب فرهنگی یک ملّت، عقل آن ملت است.
حسین بن علی (سلام الله علیه) فرمود: من خون جگر دادم تا مردم عاقل بشوند، عالم بشوند؛ «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضلاله». اگر خدا فرمود: پیامبر «یعلّمهم الکتاب و الحکمه»، من خون جگر دادم تا معلّم بشوم. در تمام این بخش ها، هر جا سخن از معرفت است، نام "حسین بن علی بن ابیطالب" است. در سخنرانی ها، در محاجّه ها، در محاوره ها، در مناظره ها، همه جا سخن از حسین بن علی بن ابیطالب است تا جامعه را عاقل کند.
این "جامعه عاقل" است که نه ستم می کند و نه ستم می پذیرد، این جامعه عاقل است که نه عوامی می کند، نه عوام پذیر است، نه عوامی را راه می دهد. فرمود: ما این کار را کردیم که مبادا کسی نظیر فرعون «فاستخفّ قومه فاطاعوه» باشد! ما در "زیارت اربعین" می خوانیم که «و بذل مهجته فیک لیستنقذ عبادک من الجهاله و حیره الضّلاله». ما از جهالت و سرگردانی و بستن راه دیگران و بیراهه رفتن خود جلوگیری کردیم. فرمود: من رفتم تا کسی بیراهه نرود، و راه کسی را هم نبندد، همه راحت زندگی کنند؛ این کار من است! و کسانی هم که راه مرا ادامه می دهند، همین طورند. این که من خون جگر دادم تا مردم مستقل باشند، همین کار حسین بن علی است. این که شما می بینید در اربعین بیست میلیون آنجا حضور پیدا می کنند، کار کمی نیست!!
منبع:
atolieh.com
1402/06/15
19:31:19
5.0 / ۵
737
تگهای خبر:
فرهنگ
,
كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
صداوسیما این گونه خودش را فریب می دهد
بالاخره رپ مجاز است یا نیست؟
جمشید عزیزخانی، خواننده کرمانشاهی درگذشت
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تکنیک های پیشرفته و مهارت های استراتژیک در فیلمبرداری مدرن
استراتژی های آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری در دوران قطع اینترنت
امداد خودرو سیار کارت درسته
نکات حرفه ای برای عکاسی اعجاب انگیز از طبیعت با موبایل
+
پربحث ترین ها
زنده کردن لحظات و احساسات با هنر عکاسی
نحوه چیدمان نورپردازی در آتلیه
تحول بنیادین فیلم برداری با یکپارچه سازی ویدیوهای هوشمند
استراتژی های آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری در دوران قطع اینترنت
+
جدیدترین ها
زنده کردن لحظات و احساسات با هنر عکاسی
جادوی عکاسی با نوردهی طولانی
استراتژی های نوین موفقیت در صنعت آتلیه
نحوه چیدمان نورپردازی در آتلیه
آموزش عکاسی در نور کم و شب
تحول بنیادین فیلم برداری با یکپارچه سازی ویدیوهای هوشمند
استراتژی های آتلیه های عکاسی و فیلمبرداری در دوران قطع اینترنت
کلید خلق تصاویر با تأثیر و بیان هنری
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
1,522
بازدید دیروز:
5,189
هفته اخیر:
35,816
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید هدیه خاص
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم