در نشست خبری فیلم عنوان شد؛

سختی های روایت رمانتیسم عماد و طوبا

سختی های روایت رمانتیسم عماد و طوبا کاوه صباغ زاده کارگردان فیلم سینمایی رمانتیسم عماد و طوبا در نشست خبری این فیلم در جشنواره فیلم فجر درباره دشواری های ساخت این فیلم توضیحاتی ارائه نمود.



به گزارش آتلیه دات کام به نقل از مهر، نشست خبری فیلم سینمایی «رمانتیسم عماد و طوبا» به کارگردانی کاوه صباغ زاده عصر امروز یکشنبه دوازده بهمن ماه در برج میلاد برگزار گردید.
حمیدرضا مدقق کارشناس مجری نشست، در ابتدا برای علی انصاریان بازیگر این فیلم سینمایی آرزوی سلامتی کرد.
در ادامه کاوه صباغ زاده بیان نمود: این فیلم، فیلم سختی بود بر عکس «ایتالیا ایتالیا» که در چهار شبانه روز روایت می شد، این فیلم درباره همه زندگی بود به لحاظ اجرا و فضاسازی خیلی سخت و پیچیده بود پس از فیلمبرداری کار پس تولید به علت کرونا خیلی طول کشید.
الناز حبیبی بازیگر اصلی فیلم هم اظهار نمود: از نظر فضاسازی برای من کار سختی بود و چنین تجربه ای را پیش از این نداشتم.
مهدی صباغ زاده تهیه کننده فیلم بیان نمود: به نظرم این فیلم با مخاطب خود تا اینجا ارتباط برقرار کرده، حداقل این است که گفته اند حال ما پس از تماشای فیلم خوب است، این فیلم درباره تحکیم خانواده است، برای آقای انصاریان هم آرزوی سلامتی می کنم و امیدوارم فیلم در اکران عمومی هم موفق باشد.
شهرام نجاریان توضیح داد: برای سلامتی علی انصاریان دعا می کنم. رنگ این فیلم ماحصل جلسات گروهی ما بود. فضای فانتزی و رنگارنگ در همه سکانس ها دیده می شد و این کار خوب نتیجه همکاری همه ماست.
محسن دارسنج گریمور این اثر هم بیان نمود: روند زمانی را در گریم همه بازیگران می دیدم. آقای انصاریان چون جا افتاده تر هستند، گریمشان بیشتر در فیلم دیده شد.
محمدرضا میرزامحمدی طراح صحنه و لباس اظهار داشت: ما باید تغییرات زمان را نشان می دادیم و چون کار فانتزی بود خیلی راحت نمی شد این کار را کرد. اما طبق صحبت هایی که با هم داشتیم، تلاش کردیم از پسش بربیایم.
پگاه احمدی تدوینگر این فیلم هم بیان نمود: این ژانر تقریباً در سینمای ایران نیست و تدوینش سخت بود. فرایند کار به خاطر کرونا طولانی شد و من تلاش کردم در جهت فیلمنامه و ذهنیت کارگردان پیش بروم.
کاوه صباغ زاده درباره حذف بخش نگاه نو از جشنواره فجر اظهار داشت: دوره سی و چهارم تجربه خوبی بود تبعیض از بین رفته بود و همه با هم داوری و دیده می شدند. حذف این بخش امسال هم اتفاق خوبی است، بخش نگاه نوع یک بخش زائد است.
این کارگردان درباره وجود صحنه های کمتر دیده شده در سینمای ایران در این فیلم بیان نمود: فضاسازی اصولاً کار سختی است.
میرزا محمدی هم در این حوزه توضیح داد: هر پلانی سخت بود چون پلان به پلان تغییر لوکیشن داشتیم. ما کمی روی مرز ریسک بودیم تا جوابگوی خواسته فیلم باشیم. صحنه های داشتیم که چالش برانگیز بود. این اولین باری که کار فانتزی انجام می دادم برای چنین کاری باید تماماً خلاقیت به خرج می دادیم از این جهت کار بیشتری از ما برد.
کاوه صباغ زاده اظهار داشت: فیلم من بیشتر از اینکه کمدی باشد فیلم شادی است کمدی مرسومی نیست. فیلم بعدی من نه کمدی نه فانتزی است بلکه یک کار درام عاشقانه است.
مهدی صباغ زاده در ادامه اظهار داشت: وقتی فیلمنامه را خواندم پیچیدگی فیلمنامه برایم جذاب بود، احساس کردم مخارج سنگینی دارد و همچنین هم شد. ساختن همان کلبه در جنگل مخارج داشت، طراحی خانه و لباس خرج زیادی روی دست ما گذاشت و…. فیلمبرداری ما سه ماه زمان برد اما با همه سختی ها و گرفتاری ها از نتیجه کار راضی هستم. به غیر از اینکه پدر کاوه هستم، فکر می کنم این نوع موضوعات و این نوع فضاها در سینمای ایران کم است. این روزها سینمای ایران حال خوبی ندارد ولی اکنون می شود با ماسک و فاصله به سینما رفت. به سینما بیایم، فیلم ببینیم و… هیچ مکانی بهتر از سینما نیست.
وی افزود: الناز حبیبی زحمت زیادی برای فیلم کشید و بازی خوبی ارائه داد.
حبیبی هم اظهار نمود: ما خیلی با آقای کاوه صحبت کردیم و نشست زیادی داشتیم که آیا می شود چند سن مختلف را کار کرد یا نه. این فیلم کار سختی برای همه بود. جای علی انصاریان خالی است او انرژی گروه بود، ای کاش حالا اینجا کنارمان بود.
کاوه صباغ زاده اظهار داشت: حقیقت این است که این چیزی که روی پرده می بینیم بهترین کاری بوده که از دست گروه برمی آمده است فکر نمی کنم فیلم را تغییر بدهیم.
وی درباره بخش های فانتزی فیلمش اظهار داشت: نمی گردد فیلم فانتزی ساخت اما هیچ بخش رئالی در آن نگذاشت. این دو کنار هم باید باشند.
در ادامه نجاریان توضیح داد: کاری هنری یک فرایند خلاقه است. چیزی که به هر کسی کمک می نماید این است که با چالش جدید مواجه شویم. اندازه تمام سختی ها برایم ارزش داشت. در عصر جدید این جسارت بسیار وجود دارد، گاهی نگاه جسورانه در بعضی فیلمها به رغم پروداکشن عظیم وجود ندارد. به نظرم خوب است فیلمی ببینیم که آن فانتزی و آن داستان ساده زندگی را دارد. هرکسی این فیلم را ببیند بخش های از آنرا با زندگی خود تطبیق می دهد و از این جهت به نظرم با آن ارتباط برقرار می شود.
مهدی صباغ زاده با اشاره تجربه همکاری قبلی خود با پسرش اظهار داشت: با بخش هایی از «ایتالیا ایتالیا» موافق نبودم در این فیلم هم با فیلمبرداری کمی اختلاف نظر داشتم ولی وقتی نتیجه را روی پرده دیدم، متوجه شدم کار خوب پیش رفته است، تدوین و.... امروز نوبت نسل جدید است که سینما را به دست بگیرند تا از این موقعیت تلخ جامعه خارج شویم و به جایی برسیم که کمی به سینما تنوع بدهیم.
کاوه صباغ زاده هم اظهار نمود: من تدوین «ایتالیا ایتالیا» را خیلی دوست دارم. فیلم هایی که در سینمای ما تولید می شود آنقدر شبیه به هم هستند که سینمای ما یکنواخت شده، ذهنیت فیلمسازان و عوامل پشت صحنه و صحنه یک شکل شده احساس می کنم آدم ها اهل ریسک نیستند. ما سر این فیلم گزینه های دیگری هم داشتیم اما گاهی بازیگران آنقدر نقش های یکسان بازی می کنند که وقتی نقش جدید به آنها پیشنهاد می دهند نمی پذیرند ریسک کنند اما بازیگران ما پذیرفتند، خصوصیت نترس بودن و ریسک کردن در سینمای ما کم است. سر «ایتالیا ایتالیا» مشکلاتی داشتم و وقتی ساخته شد فکر کردم در این فیلم کمتر مشکل خواهیم داشت ولی دیدم هنوز شک و تردیدها وجود داد.
الناز حبیبی در انتها اظهار داشت: در این دنیای مدرن که همه چیز به سمت مدرن بودن پیش رفته به نظرم «رمانتیسم عماد و طوبا» رویا و رویاپردازی را به تماشاچی هدیه می دهد.


منبع:

1399/11/12
20:50:42
0.0 / ۵
1155
تگهای خبر: جشن , جشنواره , خلاقیت , سینما
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
آمار بازدید سایت
بازدید امروز: 3,983
بازدید دیروز: 7,574
هفته اخیر: 42,893