تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
شش روایت از آشا محرابی در رادیوهای نمایش و تهران
اداره كل هنرهای نمایشی رادیو مجموعه نمایشی شش روایت به كارگردانی آشا محرابی را برای پخش از شبكه رادیویی نمایش و تهران آماده كرد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، ژاله محمدعلی تهیه کننده نمایش رادیویی «شش روایت» اظهار داشت: این نمایش رادیویی به قلم مریم تاجیک، داستان زن و شوهر جوان روستایی است که به سبب طوفان، زندگی شان نابود می شود و همین ماجرا موجب می شود تا آنها به شهر مهاجرت کنند.
وی اضافه کرد: فضاسازی برای این سریال رادیویی کار بسیار سختی بود چونکه بیشتر افکت ها در طبیعت رخ می داد و برای آن که این صداها برای شنونده باورپذیر شود ناچار به تولید و تلفیق چند افکت بودم که همین زمان نسبتا زیادی را در بر می گرفت.
محمدعلی افزود: در این نمایش سعیده فرضی، مهرداد مهماندوست، رامین پورایمان و مینا شجاع در نقش های اصلی به ایفای نقش پرداختند و ماندانا محسنی، ناهید مسلمی، مجتبی طباطبایی، شهریار حمزیان، محمد رضا قلمبر، راضیه مومیوند، بهناز بستان دوست، کامیار محبی و ماندانا اصلانی سایر بازیگران آن بودند.
«شش روایت» با محوریت لطمه های اجتماعی، به کارگردانی آشا محرابی، نویسندگی مریم تاجیک، صدابرداری حیدر صفدری و افکتوری محمدرضا قبادی فر از روز شنبه پانزدهم آذرماه ساعت ۲۲: ۳۰ روی آنتن رادیو تهران می رود و از روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ساعت یک بامدادان از رادیو نمایش پخش می شود.
1399/09/10
16:23:51
5.0 / ۵
2009
تگهای خبر:
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
هنر عکاسی انتزاعی و مفهومی برای بیان ایده و احساس
عناصر کلیدی در عکاسی حرفه ای
سینماتوگرافی هنر خلق جهان زبان بصری در فیلمسازی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تکنیک های پیشرفته و مهارت های استراتژیک در فیلمبرداری مدرن
عناصر کلیدی در عکاسی حرفه ای
مقایسه ترکیب بندی در عکاسی ایستا و سینمای پویا
راهنمای انتخاب لنز پرتره برای فضاهای کوچک
+
پربحث ترین ها
مثلث قدرت در عکاسی
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
عکاسی بدون لنز و پایان عصر عدسی ها
معرفی برندهای مطرح بیسیم
+
جدیدترین ها
معرفی برندهای مطرح بیسیم
شهادت یک سرباز وظیفه در شهرستان کرمان
همه چیز درباره تزریق فیلر لب
مثلث قدرت در عکاسی
تکنیک های پیشرفته و مهارت های استراتژیک در فیلمبرداری مدرن
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
بازاریابی و جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
638
بازدید دیروز:
3,962
هفته اخیر:
15,932
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم