تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
تسلیتی برای درگذشت محسن حبیبی
فرصتی كه با رفتن حبیبی از دست رفت
به گزارش آتلیه دات كام معاون میراث فرهنگی وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پیامی درگذشت سیدمحسن حبیبی - استاد رشته شهرسازی دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران - را به جامعه علمی و فرهنگی كشور تسلیت گفت.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، سیدمحسن حبیبی - معمار، شهرساز و استاد دانشگاه تهران - یکشنبه، ششم مهرماه به دلیل مشکلات ریوی دارفانی را وداع گفت. محمدحسن طالبیان - معاون میراث فرهنگی - در پیامی برای تسلیت درگذشت او آورده است: «خبر تلخ درگذشت یکی از درخشان ترین ستارگان دانش معماری، شهرسازی،
هنر
و تاریخ باعث تاثر و تاسف شد.
استاد دکتر سیدمحسن حبیبی را در حالی از دست داده ایم که بیشتر از هر زمان دیگری به اندیشه های پیش رو و متاثر از دانش عمیق و بینش ژرف او نیازمندیم. مردی با حسن سلوک و رفتار اخلاق مدار، دانشمندی وارسته، پژوهشگری کوشا و صاحب نظری کم نظیر که تمامی عمر کوتاه و مفید خویش را صرف آموختن و آموزاندن کرد.
این استاد فرهیخته در تمامی شرایط دشوار هیچگاه دست از آموزش، پژوهش و تلاش برنداشت و خویش را به
آموزش
نظری محدود نکرد. در هرجای کشور احتیاج به حضورش بود آماده همکاری بود و علیرغم نام آور بودن در عرصه ملی و بین المللی متواضعانه در خدمت حوزه فرهنگ و هنر و میراث پرارزش سرزمین خود بود.
او که از اولین فارغ التحصیلان رشته شهرسازی ایران است در زمان و مکان محدود نشد و با عزمی راسخ و تلاشی وصف ناپذیر در جهت بومی سازی و اعتلای این دانش کوشش کرد. استاد حبیبی زاده یکی از اصیل ترین شهرهای کهن این آب و خاک بود و همواره نگرشی مبتنی بر توجه به تاریخ داشت و با تدریس سرفصل سیر تحول مجتمع های زیستی نسبت به یادآوری تاریخ شهرسازی ایران همت داشت.
همکاری استاد فقید دکتر حبیبی با شورای فنی بافت های تاریخی، شوراهای فنی استان ها، شورای راهبردی پایگاه ها و عرضه نقطه نظرات پرارزش وی در سایر ارکان معاونت میراث فرهنگی کشور فرصت کم نظیری بود که در سالیان اخیر از آنها بهره مند بوده ایم.
هرچند سرو بلندبالای دانش شهرسازی اینک بر زمین افتاده و فقدان این استاد فرهیخته بسیار تلخ و ناگوار است لیکن آثار برجای مانده مکتوب وی و دانش آموختگان مکتب او گویای حس حضور، وجود مستمر و تداوم اندیشه هایش در بین جامعه تخصصی کشور و تسلای خاطر ماست.
اینجانب صمیمانه ضایعه درگذشت این استاد برجسته را به جامعه علمی فرهنگی کشور، خانواده ایشان، بازماندگان، شاگردان و ارادتمندان به وی تسلیت می گویم و از خداوند متعال برای آن فقید سعید رحمت واسعه الهی خواستارم.»
1399/07/08
13:22:44
5.0 / ۵
1946
تگهای خبر:
آموزش
,
تخصصی
,
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
مد و لباس اولویت مهم توسعه روابط فرهنگی با روسیه
معاون رئیس جمهور به نمایشگاه پیکاسو رفت
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
Innovators in Fake Identity Cards
خرید و فروش مطمئن فیش حج
۱۲ تابلوی دیده نشده از حبیب الله صادقی روی دیوار رفت
+
پربحث ترین ها
ویژگی های میلگرد مناسب برای مناطق زلزله خیز
امداد خودرو تهران
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
+
جدیدترین ها
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
فریدون شهبازیان مردی که همه او را معلم خود می دانند!
مد و لباس اولویت مهم توسعه روابط فرهنگی با روسیه
فرش تالار آیینه ی کاخ گلستان به معرض نمایش گذاشته می شود
تابلوی ۵۰۰ دلاری که مقرر است ۵۰۰ هزار دلار فروخته شود!
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
7,378
بازدید دیروز:
6,180
هفته اخیر:
53,820
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز