تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
برای نخستین بار؛
فیلم جدید سوفیا كاپولا در جشنواره نیویورك دیده می شود
به گزارش آتلیه دات كام جدید ترین ساخته سوفیا كاپولا در فستیوال فیلم نیویورك ۲۰۲۰ پیش نمایش دارد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ورایتی، فیلم «روی صخره ها» ساخته سوفیا کاپولا که داستانش درباره رابطه یک پدر و دختر با نقش آفرینی رشیدا جونز و بیل موری است در فستیوال فیلم نیویورک در قسمت اسپات لایت پیش نمایش جهانی خویش را تجربه می کند.
این فیلم توسط ای ۲۴ و اپل تی وی پلاس در اکتبر (مهر) اکران می شود. کاپولا و موری آخرین بار در فیلم تحسین شده «گمشده در ترجمه» در سال ۲۰۰۳ همکاری کردند که جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اوریجینال را برای کاپولا و نامزدی بهترین بازیگری را برای موری به ارمغان آورد.
بخش اسپات لایت پنجاه وهشتمین فستیوال فیلم نیویورک که روز هفدهم سپتامبر با «لاورز راک» استیو مک کویین آغاز و یازدهم اکتبر تمام می شود، شامل مجموعه ای از پیش نمایش ها، رخدادها، نمایش های زنده و دیگر
مراسم
ویژه خواهد بود.
در این بخش فیلم های دیگری هم به نمایش درمی آیند که فیلم «آرمان شهر آمریکایی» دیوید برن به تهیه کنندگی اسپایک لی، فیلم «هاپر/ ولز» که صحبتی بین اورسون ولز و دنیس هاپر است که اخیراً کشف شده است، «صدای انسانی» اولین فیلم انگلیسی زبان پدرو آلمادوار با نقش آفرینی تیلدا سویینتون با اقتباس از نمایشنامه ژان کوکتو و «انحصار خشونت» مستند ساخته دیوید دوفرزنه درباره خشونت پلیس ضد جنبش جلیقه زردها از آن جمله هستند.
یوجین هرناندز و دنیس لیم مدیران فستیوال نیویورک برنامه ریزی بخش اسپات لایت را انجام داده اند. این در شرایطی است که این فستیوال ساختار خویش را تغییر داده و برنامه هایش حالا به پنج قسمت تقسیم می شوند.
هرناندز در اطلاعیه ای اظهار داشت: قبل از پاندمی، من و دنیس لیم با کارکنان فیلم در مرکز لینکلن صحبت کردیم تا ببینیم چطور می توانیم فستیوال فیلم نیویورک را بازسازی نماییم. قبول کردیم که میان بخش های اصلی سالانه احتیاج به رخدادهای خاص داریم که طی آن یک فیلم جدید توسط فیلمسازی شناخته شده رونمایی شود و با مکالمه های بلند وارد عمق مبحث های مختلف شود و چیزهای جدید و غیرمنتظره نشان دهد.
وی اضافه کرد: در بخش اسپات لایت اسم های درخشانی داریم؛ اسپایک، پدرو، سوفیا، تیلدا، اورسن! امیدواریم نخستین اسپات لایت ما سرگرم کننده، دربرگیرنده و روشنگرانه باشد.
منبع:
atolieh.com
1399/06/08
00:53:10
5.0 / ۵
2226
تگهای خبر:
جشن
,
جشنواره
,
مراسم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
جشنواره موسیقی جوان یکی از داوران خویش را از دست داد
یک ستاره دیگر به مرد عنکبوتی پیوست
ایرانیان به خانیارتون می روند
مداد گلی، وبلاگ و شاپرک
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تأکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه ها در ارتقاء مطالبه گری و تحقق حکمرانی خوب
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
خدمات تخصصی و گارانتی معتبر سونی
وقایع اتفاقیه ویژه سریال های محرم
+
پربحث ترین ها
سیستم مدیریت آموزش برای آموزشگاه
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
جشنواره موسیقی جوان یکی از داوران خویش را از دست داد
جمشید عزیزخانی، خواننده کرمانشاهی درگذشت
+
جدیدترین ها
جشنواره موسیقی جوان یکی از داوران خویش را از دست داد
جمشید عزیزخانی، خواننده کرمانشاهی درگذشت
58 هنرمند، یک سمفونی بصری و شنیداری در موزه موسیقی
ماجرای خفت گیری های خیابانی به علاوه تیزر
باید از وزیر ارشاد بخاطر عزل معاون تندرو خود تقدیر نمود
کاریکاتور، موتورسواری خانم ها
محمد صالح علا در صحنه تئاتر
تندروهایی که برگزاری کنسرت را معادل کودتای برهنگان می دانند، متوهم هستند
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
2,895
بازدید دیروز:
4,347
هفته اخیر:
51,028
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم