تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
مهرداد فلاح به وین می رود
آتلیه دات کام: به گزارش آتلیه دات کام، نمایشگاه نقاشی «نوستالژی» با آثار مهرداد فلاح از ۱۲ تا ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۵ در مرکز فرهنگی اتو-ماوِر (Otto-Mauer-Zentrum) شهر وین پایتخت اتریش انجام می شود.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی رویداد، نمایشگاه نقاشی «نوستالژی» با آثار مهرداد فلاح از ۱۲ تا ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۵ در مرکز فرهنگی اتو-ماوِر (Otto-Mauer-Zentrum) شهر وین پایتخت اتریش انجام می شود. افتتاحیه این نمایشگاه، ساعت ۱۸ روز جمعه ۲۱ شهریور ۱۴۰۴ (۱۲ سپتامبر ۲۰۲۵) و پایان نمایشگاه روز شنبه ۵ مهر ( ۲۷ سپتامبر) خواهد بود.
این رویداد هنری با همکاری مشترک ژیلا فرمان اشرفی، کیوریتور ایران و غزال اشرافیان، کیوریتور اتریشی و با همراهی اکرم عنابستانی شکل می گیرد و میزبان علاقمندان هنرهای تجسمی در خیابان وهرینگر، شماره ۲–۴، منطقه ۹ وین خواهد بود. در «نوستالژی» ۱۵ اثر از مهرداد فلاح از مجموعه های «نو سقاخانه» و «عجایب المخلوقات» به نمایش درمی آید.
مهرداد فلاح، متولد ۱۳۵۴ در تهران، خواهرزاده یکی از مهم ترین پیشگامان نقاشی معاصر ایران؛ صادق تبریزی است.
آثار مهرداد فلاح تابحال در چهار حراجی مختلف عرضه و فروخته شده اند: مهر ۱۴۰۳ در بیست ویکمین حراج تهران ۱۸۷ میلیون تومان، در دومین حراج ملی سال ۱۳۹۴، در حراج گوهران و در یک حراج خیریه در لس آنجلس. آثار وی در انگلستان، سوئیس، ایتالیا، بلاروس، قبرس، ترکیه، آمریکا (لس آنجلس)، دبی و البته ایران بارها به نمایش درآمده است. ورود فلاح به دنیای
هنر
به ۲۳سالگی، سال ۱۳۷۷، بازمی گردد؛ زمانیکه یک نمایشگاه نقاشی پشت شیشه در گالری ۶۶ به تماشا گذاشت، گالری جریان سازی که بنیان گذارش صادق تبریزی بود و بعد از آن شش نمایشگاه انفرادی برگزار کرد که شاید مهم ترین آنها نمایشگاه «شیر با خط» در گالری آرت سنتر در سال ۱۳۹۴ بود.
فلاح در این سال ها آثاری مختلف با ترکیب نقاشی و نمادپردازی ایرانی خلق کرده است؛ او از سنت های نقاشی ایرانی برای آفرینش آثاری مدرن و معاصر بهره می برد. دراین میان، سه سری «شیرها»، «خروس» و البته «عجایب المخلوقات» برایش شهرت فراوانی به همراه آورده اند.
بطور خلاصه
آثار مهرداد فلاح تاکنون در چهار حراجی مختلف عرضه و فروخته شده اند: مهر ۱۴۰۳ در بیست ویکمین حراج تهران ۱۸۷ میلیون تومان، در دومین حراج ملی سال ۱۳۹۴، در حراج گوهران و در یک حراج خیریه در لس آنجلس. فلاح در این سال ها آثاری مختلف با ترکیب نقاشی و نمادپردازی ایرانی خلق کرده است؛ او از سنت های نقاشی ایرانی برای آفرینش آثاری مدرن و معاصر بهره می برد.
1404/06/12
15:33:03
5.0 / ۵
22
تگهای خبر:
آنلاین
,
فرهنگ
,
گالری
,
نقاشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
چرا خرید اکانت ظرفیتی از دیسک در ایران به صرفه تر است؟
بازیگر رقصنده با گرگ ها درگذشت
کیانوش در زبان ریشه داشت، نه در خاک
تداوم ۱۸ ساله جشنواره جوان
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تأکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه ها در ارتقاء مطالبه گری و تحقق حکمرانی خوب
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
خدمات تخصصی و گارانتی معتبر سونی
وقایع اتفاقیه ویژه سریال های محرم
+
پربحث ترین ها
سیستم مدیریت آموزش برای آموزشگاه
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
مهرداد فلاح به وین می رود
چرا خرید اکانت ظرفیتی از دیسک در ایران به صرفه تر است؟
+
جدیدترین ها
مهرداد فلاح به وین می رود
چرا خرید اکانت ظرفیتی از دیسک در ایران به صرفه تر است؟
بازیگر رقصنده با گرگ ها درگذشت
کیانوش در زبان ریشه داشت، نه در خاک
تداوم ۱۸ ساله جشنواره جوان
خدمات کامل از خودروبر تا مکانیک سیار
بازدید اعضاء کمیسیون امنیت ملی از ساختمان شیشه ای
لوطیان مرد رند در هیلاج
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
882
بازدید دیروز:
5,469
هفته اخیر:
31,267
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم