تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
گفت و گوی ایسنا با ویلن نواز ژاپنی
آتلیه دات کام: تسوموجی، یک هنرمند ژاپنی است که چند سالی می شود با هنرمندان ایرانی همچون کیوان ساکت همکاری می کند و در نهایت آشنایی او با سفارت ایران در ژاپن و البته هنرمندان ایران، سبب شد به ایران بیاید و این دفعه فرهنگ و موسیقی ایران را از نزدیک لمس کند و در نهایت از تجربیاتش بگوید.
تسوموجی (نوازنده ویلن و آهنگساز ژاپنی) که بتازگی برای ساخت موزیک ویدئوی آهنگ «اصفهان ابری» به ایران آمده بود و اتفاقا اجرائی را به همراه کیوان ساکت و چند تن دیگر از نوازندگان ایرانی در سفارت ژاپن اجرا کرد، طی گفتگویی با ایسنا از تجربه حضور خود در ایران گفت.
در ادامه مشروح این گفت و گو را می خوانید:
ـ گویی ارتباط خوبی با سفارت ایران در ژاپن دارید، این ارتباط چگونه شکل گرفت که در نهایت سفری به ایران برای اجرای موسیقی ختم شد؟
در اوایل سال ۲۰۲۰ یکی از دوستانم که برای یک شرکت توریستی کار می کرد به من اظهار داشت که می خواهد من را به سفارت ایران برای یک اجرای موسیقی ارائه کند، این امر در ابتدا ایده او بود اما در آن زمان به علت شیوع کرونا عملی نشد.
چند سال بعد زمانی که سفیر ایران در ژاپن تغییر نمود و آقای سعادت در آنجا مشغول بکار شد، برنامه های فرهنگی و هنری بسیاری در سفارت ایران در ژاپن با حضور هنرمندان ژاپنی اجرا شد. یکی از این هنرمندان من بودم و پس از آن که تنها یک قطعه موسیقی را مقابل آقای سعادت نواختم به من اظهار داشت که «عاشق موسیقی تو هستم و دوست دارم تو را به ایران دعوت کنم».
اوایل آشنایی ام با آقای سعادت چون علاقه بسیاری به موسیقی دارد، فیلم های مختلفی از اجرای موسیقی هنرمندان ایرانی در یوتیوب برایم ارسال می کرد؛ البته این هنرمندان فقط هنرمندان قدیمی نبودند بلکه هنرمندان جوان و مدرن را هم شامل می شد که کارشان واقعاً من را تحت تأثیر قرار داد.
ـ شما آهنگی به نام «اصفهان ابری» ساخته اید؛ داستان ساخت این آهنگ چیست؟
این آهنگ را قبل از این که به ایران
سفر
کنم ساختم؛ درحقیقت زمانی که نام ایران را شنیدم، ابتدا نام آنرا سرچ کردم و اینگونه به تصاویر مختلفی رسیدم که تأثیرگذارترین آنها مناظری از اصفهان بود. در تصاویری که درباره ی ایران دیدم اصفهان بسیار زیبا به نظر می رسید و اینگونه شد که ملودی های این آهنگ به ذهنم خطور کرد و درنتیجه این اثر را ساختم. البته که در ایران برای این آهنگ یک موزیک ویدئو ضبط کردیم که در آن تلاش شد تصویری اثرگذار از اصفهان برای مردم ژاپن به معرض نمایش گذاشته شود.
ـ تجربه سفر به ایران برای شما چگونه بود؟
ما یک سفر ۶ روزه از تهران به اصفهان، ورزنه، شیراز و کاشان داشتیم که در نهایت به تهران بازگشتیم. تجربه موسیقایی که به ایران داشتم بسیار برایم هیجان انگیز و خاص بود.
در این سفر حوزه هنری میزبان من بود و مکان هایی را که در آنها ضبط موزیک ویدئوی آهنگ «اصفهان ابری» را انجام دادیم، توسط این سازمان هماهنگ شده بود که برایم بسیار باارزش است؛ درحقیقت تمامی این ها سبب شد که تجربه بسیار نابی برایم رقم بخورد.
به طور کلی تجربه بازدید از شهرهای ایران برایم آنقدر جالب بود که نمی توانم بگویم در میان شهرهایی که به آنها سفر کردم، کدام یک را بیشتر دوست داشتم؛ بطورمثال ورزنه که یکی از شهرهای اصفهان است، حیاتی قابل تأمل از زندگی در یک شهر صحرایی را به نمایش می کشد. فکر می کنم اگر باردیگر به ایران بیایم باید از یزد و شهرهای شمالی و غربی بازدید کنم؛ چون به من گفتند
فرهنگ
این مناطق کاملا متفاوت می باشد.
ـ چه چیزی در موسیقی ایران شما را تحت تأثیر قرار داد؟
زمانی که در اصفهان بودم، یک همنوازی با ساز سنتور داشتم که همین مورد سبب شد به ساز سنتور علاقمند شوم؛ چون شباهت هایی به ساز ویلن دارد.
منبع:
آتلیه دات كام
1404/02/19
13:29:08
5.0 / ۵
583
تگهای خبر:
تصویر
,
سفر
,
شركت
,
فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
همه چیز درباره تزریق فیلر لب
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
کبریت و کاربردهای آن
تور مالدیو زمستان ۱۴۰۴ و نوروز ۱۴۰۵
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
هنر ثبت لحظه ها با فیلمبرداری حرفه ای از مجالس
استراتژی جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
رمز اصلی عکاسان برای ثبت تصاویر حرفه ای
رمز ثبت جزئیات کامل نور در عکاسی و فیلمبرداری
+
پربحث ترین ها
اصول فیلم سازی و تکنیک های حرفه ای با گوشی های هوشمند
مثلث قدرت در عکاسی
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
عکاسی بدون لنز و پایان عصر عدسی ها
+
جدیدترین ها
همه چیز درباره تزریق فیلر لب
مثلث قدرت در عکاسی
تکنیک های پیشرفته و مهارت های استراتژیک در فیلمبرداری مدرن
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
بازاریابی و جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
مقایسه سرفیس لپ تاپ ۷ با مک بوک ایر M3
کبریت و کاربردهای آن
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
4,041
بازدید دیروز:
5,325
هفته اخیر:
49,758
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم