تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
نامزدهای ایرانی مسابقه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۵
به گزارش آتلیه دات کام، اسامی ۱۰ تصویرگر که نامزد دریافت جایزه دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا ۲۰۲۵ شده اند از جانب کانون پرورش فکری، شورای کتاب کودک و انجمن تصویرگران ایران اعلام گردید.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون،
مسابقه
دوسالانه تصویرگری براتیسلاوا بعنوان یکی از مهم ترین رویدادهای تصویرگری جهان زیر نظر خانه
هنر
برای کودکان و با همکاری دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) هر دو سال یک مرتبه در شهر براتیسلاوا در کشور اسلواکی برگزار می گردد.
بر همین مبنا در هر دوره با بیان فراخوان به ناشران و جمع آوری آثار برگزیده تصویرگران ایرانی، نشست داوری ملی با حضور تصویرگران و کارشناسان این حوزه برگزار می گردد.
در این دوره هم با همراهی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شورای کتاب کودک و انجمن تصویرگران ایران، نشست داوری در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری در روز ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ با حضور داوران برجسته ی این حوزه برگزار شد و از میان ۴۰ اثر ارسالی، آثار ۱۰ تصویرگر ارائه شد.
آثار منتخب عبارت است از:
«دختر دال» با تصویرگری نوشین صادقیان، «بهرام و ماجرای هفت گنبد» با تصویرگری نرگس محمدی، «نمک شیرین» با تصویرگری نگار اورنگ، «مدرسه تیز و بزان جنگل» با تصویرگری غزاله بیگدلو، «خودم دیدمش» و«همه اش مال جوجه باشه» با تصویرگری پدرام کازرونی، «خورشیدی در صحرای ترکمن» با تصویرگری نجلا مهدوی، «شیرشاه» با تصویرگری امیر شعبانی پو، «مهمان ناخوانده» با تصویرگری مریم طهماسبی، "Dad Is Right Here" با تصویرگری مهشید راقمی و کتاب "Milloon’s Mind" و "Imagine a Garden" به تصویرگری هدا حدادی.
آثار منتخب وارد کاتالوگ نمایشگاه تصویرگری براتیسلاوا خواهند شد و در داوری پایانی برای انتخاب برندگان مورد ارزیابی بین المللی قرار خواهند گرفت.
هم چنین فاطمه (پریسا) به آبادی جهت شرکت در سمپوزیوم و ملیکا جمالی جهت شرکت در کارگاه تصویرگری انتخاب و به مسابقه براتیسلاوا عرضه شدند.
جوایز مسابقه تصویرگری شامل جایزه بزرگ به ارزش سه هزار دلار، پنج سیب طلایی به ارزش یک هزار و ۵۰۰ دلار و پنج مدال ویژه به ارزش یک هزار دلار است. هم چنین برنده جایزه اول می تواند در نمایشگاه بعدی به شکل مستقل شرکت نماید و آثار خویش را به نمایش بگذارد.
منبع:
atolieh.com
1403/12/16
12:37:31
5.0 / ۵
504
تگهای خبر:
تصویر
,
شركت
,
فرهنگ
,
كاتالوگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نکات حرفه ای برای عکاسی اعجاب انگیز از طبیعت با موبایل
عکاسی فاین آرت، بیان احساسی و فراتر از ثبت مستند واقعیت
رازهای عکاسی پرتره حرفه ای
راهنمای کامل آموزش عکاسی خیابانی و قوانین نانوشته اخلاقی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
خیلی از اهالی سینما و روشنفکران چون نان به نرخ روز می خورند، در مراسم خاکسپاری ناصر تقوایی شرکت نکردند
استراتژی جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
هنر ثبت لحظه ها با فیلمبرداری حرفه ای از مجالس
رمز اصلی عکاسان برای ثبت تصاویر حرفه ای
+
پربحث ترین ها
قواعد سه گانه ترکیب بندی در عکاسی
رازهای عکاسی پرتره حرفه ای
چالش های حقوقی و اخلاقی در کسب وکار عکاسی
راهنمای انتخاب لنز پرتره برای فضاهای کوچک
+
جدیدترین ها
امداد خودرو سیار کارت درسته
راهنمای استفاده از ژل های رنگی برای خلق حس و حال دراماتیک در عکاسی
هنر عکاسی انتزاعی و مفهومی برای بیان ایده و احساس
نکات حرفه ای برای عکاسی اعجاب انگیز از طبیعت با موبایل
عکاسی فاین آرت، بیان احساسی و فراتر از ثبت مستند واقعیت
چیدن فوکوس در عکاسی ماکرو
کاوش در دنیای شگفت انگیز جزئیات با عکاسی ماکرو
عکاسی، هنری برای بیان خلاقیت و حرفه ای شدن
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
5,536
بازدید دیروز:
4,395
هفته اخیر:
44,745
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم