تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
جابر اطاعتی:
ارکستر ملی ایران سطح بین المللی دارد
آتلیه دات کام: جابر اطاعتی که در کنسرت «پایکوبی»، ارکستر ملی ایران را به عنوان نوازنده گارمون همراهی کرد، از تجربه این همکاری گفت.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، جابر اطاعتی نوازنده ویلن، کمانچه و آکاردئون و آهنگساز است.
او در مورد این که سال ها در ارکسترهای مختلف شامل ارکستر سمفونیک صدا و سیما (در جایگاه مایستر)، ارکستر ملی و ارکسترهای موسیقی دستگاهی حضور داشته است، اظهار داشت: من در کنسرتهای زیادی بعنوان سولیست کمانچه با ارکستر ملی همکاری داشته ام و این دفعه از پیشنهاد دوست عزیزم استاد همایون رحیمیان استقبال کرده و با ساز گارمون روی صحنه آمدم.
اطاعتی همینطور ضمن اشاره به اینکه تنظیم ۴ قطعه برای کنسرت پایکوبی را بر عهده داشته است اضافه کرد: چون خیلی علاقمند به این کار بودم قطعات «رقص کماله»، «ساری گلین»، «یاربیزگوناخ گله جک» و «رقص قزاقی» را برای ارکستر و گارمون تنظیم کردم و برای نخستین بار است که گارمون با ارکستر ملی این قطعات را اجرا می کند. امیدوارم که این سبب شود راه برای ما و دیگران هموار شود تا سازهای جدید در ترکیب ارکستر قرار بگیرند.
اطاعتی با عرضه توضیحاتی در مورد قطعات انتخابی اضافه کرد: موسیقی اقوام در ایران گنجینه ای از زیباترین موسیقی هاست و موسیقی آذربایجانی هم بسیار پر جنب و جوش است و امیدوارم که مردم خوشحال شده باشند که البته به نظرم انرژی خوبی در سالن بوجود آمده بود.
این نوازنده در ادامه با اشاره به اینکه هماهنگی چنین اجراهایی کار آسانی نیست اظهار داشت: از بنیاد رودکی تشکر می کنم که بنیان گذار این برنامه ها است. انصافا همکاران ارکسترخیلی زحمت می کشند. من خصوصاً از آقای ستایشگر و آقای رحیمیان رهبر ارکستر که موسیقیدان بسیار ارزشمندی در جامعه هنری هستند تشکر می کنم و امیدوارم فضا باز شود تا در آینده بتوانیم این روند رو به جلو را ادامه دهیم و فضای خوبی را برای مردم و علاقه مندان به موسیقی ارکسترال و اقوام ایرانی ایجاد نماییم.
اطاعتی تجربه همکاری مجدد با ارکستر ملی را خوب ارزیابی کرد و در مورد سطح این ارکستر اضافه کرد: به نظر من ارکستر ملی ایران سطح بین المللی دارد. من سابقه حضور در هیات داوران
جشنواره
موسیقی آسیای ملل را دارم و اجرای ارکسترهای زیادی را دیده ام. کار ارکستر در سطح بسیار خوبی قرار می گیرد و نوازنده ها هماهنگی خوبی با یکدیگر و رهبر ارکستر دارند.
کنسرت ارکستر ملی ایران با عنوان «پایکوبی» به رهبری همایون رحیمیان و با همراهی جابر اطاعتی شامگاه جمعه ۲۷ مهرماه در تالار وحدت برگزار شد.
منبع:
آتلیه دات كام
1403/07/29
09:00:02
5.0 / ۵
453
تگهای خبر:
باتری
,
جشن
,
جشنواره
,
دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
محدودیت ژانر وحشت در سینمای ایران علت دارد
چند گلوله پیش به جشنواره ای در انگلستان راه پیدا کرد
پویش فیلمسازی وطن به روایت من به مرحله انتخاب رسید
خداحافظی با تئاتر موزه ای و بدن کلیشه ای بازیگر در باغ عدن
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟
امداد خودرو تهران
ویژگی های میلگرد مناسب برای مناطق زلزله خیز
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
+
پربحث ترین ها
خدمات تخصصی و گارانتی معتبر سونی
دولت آبادی و کیمیایی پشت صحنه ی یک فیلم سال 1352 به همراه عکس
اضافه شدن 400 صندلی به سینماهای استان زنجان
محدودیت ژانر وحشت در سینمای ایران علت دارد
+
جدیدترین ها
دولت آبادی و کیمیایی پشت صحنه ی یک فیلم سال 1352 به همراه عکس
اضافه شدن 400 صندلی به سینماهای استان زنجان
محدودیت ژانر وحشت در سینمای ایران علت دارد
اکران ناخدا خورشید ناصر تقوایی برای وطن
چند گلوله پیش به جشنواره ای در انگلستان راه پیدا کرد
حضور فیلمساز گیلانی در جشنواره هند
پویش فیلمسازی وطن به روایت من به مرحله انتخاب رسید
جنگ و روان جامعه وقتی اخبار می توانند هم مرهم باشند هم زخم
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
9,391
بازدید دیروز:
5,852
هفته اخیر:
56,352
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم