تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
پرطرفدارترین قطعه های حسینی را از رادیو محرم بشنوید
آتلیه دات کام: یکی از تهیه کنندگان رادیو محرم بیان کرد مردم در تماسهای تلفنی با ۱۶۲ تاکید دارند آخرین قطعات صوتی محرمی و حسینی و قطعه های خاطره انگیز از رادیو محرم پخش شود.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از روابط عمومی معاونت صدا، سید محمدعلی حسینیان، تهیه کننده شیفت پخش رادیو محرم در رابطه با تولیدات این شبکه می گوید: سال جاری توفیق این را داشتم که تهیه کنندگی شیفت های پخش رادیو محرم را عهده دار باشم. تلاش داریم مرثیه خوانی، شعرخوانی، سخن معرفتی، نماهنگ و دیگر آواهای حسینی متفاوت را برای مردم پخش می کنم. همینطور در کمربندهای جدول پخش رادیو محرم، قسمتهایی از بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) روانه آنتن می شود. تلاوت قرآن از دیگر قسمتهایی است که در نوبت پخش می گذاریم و تقدیم عزاداران می شود. همینطور سامانه ۱۶۲ بهترین راه ارتباطی مردم با این رسانه حسینی است.
حسینیان در پاسخ به این پرسش که مخاطبان رادیو محرم چه انتظاری از این شبکه دارند و چه مواردی را مطرح می کنند؟ عنوان می کند: مخاطبان توقع دارند آخرین قطعه های صوتی محرمی، حسینی و قطعه های خاطره انگیز برایشان پخش شود. ما هم تلاش می نماییم به صورت هنرمندانه و تلفیقی از شور و شعور را به گوش مخاطبان برسانیم.
تهیه کننده رادیو محرم با بیان وجه تمایز این رادیو با دیگر رسانه ها یادآوری می کند: تفاوتی که رادیو محرم با دیگر رسانه ها دارد اینست که رادیو محرم در هر لحظه مخاطبان را با حسینیه ای به وسعت دلها همراه می کند، به صورتی که مردم به انتخاب خودشان مدام قطعه های مختلف حسینی را می شنوند. امیدوارم محرم سال جاری بتوانیم بهتر از تمام سالهای گذشته هم شور حسینی را در جامعه ترویج و تقویت نماییم و هم برای تقویت شعور حسینی بتوانیم هنرمندانه مطالب موثر و مفیدی را عرضه دهیم.
منبع:
atolieh.com
1403/05/01
13:26:46
5.0 / ۵
544
تگهای خبر:
هنر
,
هنرمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
یادبودی برای هنرمندی که هر بار سبک جدیدی در نقاشی ابداع کرد
هانس زیمر در حوزه هنری
کیوان ساکت به صحنه می رود
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
Innovators in Fake Identity Cards
خرید و فروش مطمئن فیش حج
۱۲ تابلوی دیده نشده از حبیب الله صادقی روی دیوار رفت
+
پربحث ترین ها
ویژگی های میلگرد مناسب برای مناطق زلزله خیز
امداد خودرو تهران
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
+
جدیدترین ها
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
فریدون شهبازیان مردی که همه او را معلم خود می دانند!
مد و لباس اولویت مهم توسعه روابط فرهنگی با روسیه
فرش تالار آیینه ی کاخ گلستان به معرض نمایش گذاشته می شود
تابلوی ۵۰۰ دلاری که مقرر است ۵۰۰ هزار دلار فروخته شود!
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
1,006
بازدید دیروز:
6,180
هفته اخیر:
41,076
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز