تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
چرا اجرای لیانا شریفیان از صداتو حذف شد؟
آتلیه دات کام: آتلیه دات کام: در ایام اخیر ویدیویی از نی انبان نوازی «لیانا شریفیان» در مسابقه «صداتو» در فضای مجازی دست به دست و به ممیزی توسط دستگاه نظارتی نسبت داده شد؛ هرچند سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در توضیحی مسئولیت حذف این سکانس را برعهده نگرفته است.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، طی چند روز اخیر ویدیویی از نی انبان نوازی لیانا شریفیان در
مسابقه
معمایی موسیقایی «صداتو» در فضای مجازی منتشر گردید که با حضور محسن شریفیان ـ پدرش ـ فضایی شاد را در استودیوی برنامه رقم می زد. انتشار این صحنه ها در فضای مجازی در حالی رقم خورد که بیننده «صداتو» از تماشای آن در قالب خود برنامه محروم بود و در نهایت این اتفاق به سانسور نسبت داده شد.
حذف این بخش از نی انبان نوازی یک بانو در «صداتو» در حالی صورت گرفت که فضاهای شاد این چنینی در این برنامه به ویژه بواسطه حضور محسن شریفیان و محمد بحرانی کم نیستند و برنامه در عین حال که تقریباً فضای بازی دارد، بارها حال و هوای موسیقی جنوب در استودیوی آن طنین انداز شده است. ضمن این که نوازندگان زن دیگری هم در هر قسمت با این برنامه همکاری داشته اند.
اکنون اما، در امتداد حذف پُرحاشیه اجرای لیانا شریفیان از برنامه «صداتو»، از ساترا درباره ی ی علت این امر سوال کردیم که این سازمان مسئولیت حذف این بخش از برنامه «صداتو» را برعهده نگرفته و نگاه ها را به سمتی دیگر سوق داده است.
محمدصادق افراسیابی از معاونان سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر،
درباره این اتفاق چنین اظهار داشت: «نسخه ارائه شده از طرف فیلیمو به ساترا برای دریافت مجوز، اساسا فاقد سکانس نی انبان نوازی لیانا شریفیان، دختر محسن شریفیان بوده است و این سکانس فقط در رسانه های اجتماعی انتشار یافته است.»
ایسنا در این جهت کوشش کرد توضیحاتی را از سمت سازندگان برنامه، پلت فرم پخش کننده و همین طور خود نوازنده دریافت کند که تا این لحظه میسر نشده است.
در این زمینه بخوانید:
حرکت عجیب دختری بر صحنه تالار وحدت + ویدئو
تقابل مجدد وزارت ارشاد و مسئولان اصفهانی برای اجرای قانون رسمی کشور!
رضا صادقی در پشتیبانی از علیرضا قربانی: نباید زنان را از کنسرت ها حذف کنیم
ضمن این که باید یادآور شد، این اولین بار نیست که لیانا شریفیان در حضور مخاطبان ساز می نوازد و پیش تر به همراه پدر خود در سالن های تالار وحدت و برج میلاد اجرا کرده است و مشکلی برای تک نوازی نی انبان نداشته است.
البته که تک نوازی بانوان مدتی می شود که گویا گرفتار رفتارهای سلیقه ای شده است و هر بار کنسرتی در یکی از استانهای کشور به سبب مخالفت تعدادی از مسئولان با تک نوازی زنان، لغو می شود.
1403/04/08
14:42:05
5.0 / ۵
861
تگهای خبر:
استودیو
,
تصویر
,
دستگاه
,
قاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
راهنمای کامل عکاسی مینیمالیستی
نقش نور در عکاسی
نباید در رابطه با افغان ها نگاه صفر و صدی داشت
کاهش 18 و نیم درصدی مخاطب سینمای ایران
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
خیلی از اهالی سینما و روشنفکران چون نان به نرخ روز می خورند، در مراسم خاکسپاری ناصر تقوایی شرکت نکردند
قرارداد پخش بین المللی پیرپسر با آمریکایی ها به امضا رسید
پرویز کیمیاوی در بخش مراقبت های ویژه
ماجرای خفت گیری های خیابانی به علاوه تیزر
+
پربحث ترین ها
فتوژورنالیسم و نقش عکاسان در ثبت تاریخ
راهنمای استفاده از فریم ریت متغیر در فیلمبرداری
نقش نور در عکاسی
ترفندهای ۱۰ گانه برای عکاسی حرفه ای
+
جدیدترین ها
راهنمای گام به گام راه اندازی استودیوی عکاسی حرفه ای در فضای منزل
معرفی سبک ها و ژانرهای اصلی عکاسی
فتوژورنالیسم و نقش عکاسان در ثبت تاریخ
راهنمای استفاده از فریم ریت متغیر در فیلمبرداری
استفاده از هوش مصنوعی برای خلق تصاویر نوآورانه
اهمیت نورپردازی در عکاسی پرتره
رمز ثبت جزئیات کامل نور در عکاسی و فیلمبرداری
رمز اصلی عکاسان برای ثبت تصاویر حرفه ای
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,194
بازدید دیروز:
3,448
هفته اخیر:
78,503
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم