تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
هادی جمالی هنرمند نقاش درگذشت
آتلیه دات کام: آتلیه دات کام: هادی جمالی ـ هنرمند نقاش کشورمان ـ در سن 74 سالگی در بیمارستان از دنیا رفت.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا،
هادی جمالی، تصویرگر و نقاش ایرانی، اغلب با نقاشی های اکسپرسیو و انتزاعی که بعد از دهه ۱۳۷۰ خلق کرده شناخته می شود. او از اواخر دهه ۱۳۷۰، آثاری انتزاعی را بر بستر ورق نازک آلومینیوم ایجاد می کرد و از شیارزنی، بخیه کاری، رنگ گذاری و رنگ زدایی بهره می گرفت بطوریکه به عقیده برخی پژوهشگران بافت خشن سطح برخی از آثار او پوست ترک خورده یا زخم های التیام نیافته را تداعی می کند.
این
هنرمند
اردیبهشت سال ۱۳۲۹ در شیراز متولد شد. او فارغ التحصیل معماری داخلی از دانشگاه
هنر
و کارشناسی ارشد طراحی صنعتی از دانشکده هنر معماری دانشگاه آزاداسلامی بود که علاوه بر تحصیل در این رشته ها، به هنر نقاشی نیز می پرداخت.
هادی جمالی در سبک آبستره اکسپرسیونیسم کار کرده و معتقد بود این سبک، نوعی از آبستره است که تأثیر شدیدتری دارد و تا اندازه ای در آن خشونت به کار رفته است؛ به این معنا که آبستره رمانتیک نیست و جدی تر و با سرعتی بیشتر کار می شود.
او همین طور سابقه تدریس دانشگاهی را داشت و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، عضو افتخاری انجمن هنرمندان نقاش ایران و عضو چندین گروه هنری است. محمدهادی جمالی تا حالا آثارش را در نمایشگاه های انفرادی و گروهی بسیاری، در داخل و خارج از کشور به معرض نمایش گذاشته بود.
کسب جوایز مختلف، ارائه مقالات هنری در سمینارهای دانشگاهی و مراکز فرهنگی، تألیف کتاب های
آموزش
طراحی، داوری مسابقات هنرهای تجسمی و اجرای نقاشی های دیواری در تهران نیز همچون فعالیت ها و دستاوردهای هنری این هنرمند بود.
هادی جمالی کتابی را نیز با عنوان «اسکیس و راندو با ماژیک و روان نویس»
چاپ
کرده که حاصل ۲۶ سال تجربه تدریس اوست.
جمالی در سال ۱۳۷۹ همراه هنرمندانی همچون رزیتا شرف جهان، بهنام کامرانی، احمد وکیلی، کریم نصر، مهرداد محب علی، احمد مرشدلو و... به عضویت گروه +۳۰ درآمد ؛ گروهی از هنرمندان با گرایش ها و سبک های مختلف هنری که با هدف نمایش آثارشان گرد هم آمدند و چندین کارنما در ایران، ژاپن، ایتالیا، فرانسه و ارمنستان برگزار کردند. این گروه اهتمام داشت از رسانه های نو برای برقراری ارتباط با مخاطب بهره بگیرد و در اواسط دهه ۱۳۸۰ پایان یافت.
این هنرمند از سال ۱۳۹۲ عضو مؤسسه هنرمندان پیشکسوت بوده و سیدعباس عظیمی ـ مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت ـ نیز درگذشت این هنرمند را تسلیت گفته است.
در ادامه نمونه ای از نتایج این هنرمند را مشاهده می کنید:
نمونه آثار هادی جمالی
منبع:
atolieh.com
1403/03/18
00:54:57
5.0 / ۵
824
تگهای خبر:
آموزش
,
تصویر
,
چاپ
,
طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
راهنمای کامل عکاسی مینیمالیستی
نقش نور در عکاسی
نباید در رابطه با افغان ها نگاه صفر و صدی داشت
پزشکانی که طعم جهاد را می چشند و می چشانند
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
خیلی از اهالی سینما و روشنفکران چون نان به نرخ روز می خورند، در مراسم خاکسپاری ناصر تقوایی شرکت نکردند
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
یک ستاره دیگر به مرد عنکبوتی پیوست
پرویز کیمیاوی در بخش مراقبت های ویژه
+
پربحث ترین ها
نقش نور در عکاسی
ترفندهای ۱۰ گانه برای عکاسی حرفه ای
عکاسی، جادوی نور و خاطره
راهنمای کامل عکاسی مینیمالیستی
+
جدیدترین ها
راهنمای کامل عکاسی مینیمالیستی
نقش نور در عکاسی
سینماتوگرافی هنر خلق جهان زبان بصری در فیلمسازی
ترفندهای ۱۰ گانه برای عکاسی حرفه ای
نباید در رابطه با افغان ها نگاه صفر و صدی داشت
کاهش 18 و نیم درصدی مخاطب سینمای ایران
پزشکانی که طعم جهاد را می چشند و می چشانند
عکاسی، جادوی نور و خاطره
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
1,220
بازدید دیروز:
5,575
هفته اخیر:
45,012
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم