تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
چهارمین شب جشنواره موسیقی فجر
پدیده موسیقی در تالار رودکی نواخت
آتلیه دات کام: شامگاه 26 بهمن ماه شب فضل الله توکل در قالب جشنواره موسیقی فجر برگزار شد؛ هنرمندی که می توان او را آخرین بازمانده نسل طلایی موسیقی ایران دانست.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، این کنسرت با پخش مستندی درباره ی فضل الله توکل و زندگی او شروع شد. این
هنرمند
پیشکسوت در بیوگرافی خود به بیان خاطراتی از گذشته خود پرداخت و به موازات این اتفاق نریشن کامل کننده توضیحات لازم درباره ی این استاد سنتور بود.
در آغاز برنامه رضا مهدوی (دبیر جشنواره) روی صحنه رفت و درباره ی استاد توکل توضیحاتی داد تا او را کامل تر به مخاطبان معرفی نماید.
او ضمن قدردانی از حضور این هنرمند پیشکوت امشب یکی از پدیده های موسیقی به تالار رودکی آمده است. وی در رشته اقتصاد تحصیل کرده اما موسیقی را انتخاب نموده تا در دل مردم رسوخ کند.
مهدوی افزود: استاد اثری منتشر نکرده اند اما نرم و مخملی می خواند. ایشان می توانند با شش دانگ صدا هم بخوانند اما با اشراف بر بم خوانی با دو دانگ صدا خواندن را انتخاب نموده اند. سنتور مانند دیگر سازها احساس را منتقل نمی کند اما آقای توکل با مضراب هایی که می زند شعر می سراید. وجه دیگر استاد اینکه، نسبت به موسیقی جهان بینی دارند و با خلاقیت از شیوه گذر کرده اند و به مکتب رسیده اند.
در ادامه برنامه، فضل الله توکل با مشایعت رضا مهدوی و فرزندش علیرضا توکل روی صحنه رفت. او ضمن سلام به حضار اظهار داشت: امیدوار هستم امشب اجرا به دل شما بنشیند.
وی در ادامه به نواختن قطعه ای پرداخت و فرزندش با تنبک او را همراهی کرد.
توکل در قسمتی از برنامه اظهار داشت: مقرر است امشب سر شما را درد بیاورم اما در کنار شما عزیزان بودن برایم مایه مباهات است.
این استاد سنتور در ادامه قطعه ای را اجرا کرد اما قبل از آن اظهار داشت: دوستان از من خواسته اند ترانه «لحظه شمار» را اجرا کنم و باید بگویم این اثر درباره ی گذر عمر است.
ایشان سپس با مضراب های دلنشینش خواندن و نواختن این اثر را شروع کرد. در ادامه فرزند او با نواختن پدر را همراهی کرد.
منبع:
atolieh.com
1402/11/28
08:55:38
5.0 / ۵
713
تگهای خبر:
بیوگرافی
,
جشن
,
جشنواره
,
خلاقیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
هنرمند نابغه ای که اغلب مسخره می شد!
موسیقی راه خویش را از دل مردم باز می کند
جشن انجمن طراحان صحنه و لباس برگزار می گردد
حادثه بندرعباس جشنواره موسیقی نواحی را متوقف کرد
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
شروع سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید
صنعت سازه های فلزی
Revolutionizing Document Creation with Precision
نوزدهمین جشنوار بین المللی شعر فجر در شیراز
+
پربحث ترین ها
بومگردی با حیوان خانگی در تنکابن
گفت و گوی ایسنا با ویلن نواز ژاپنی
هنرمند نابغه ای که اغلب مسخره می شد!
ظریف به تماشای تنبورنوازی گروه نسل خلیل نشست به علاوه ویدئو
+
جدیدترین ها
بومگردی با حیوان خانگی در تنکابن
گفت و گوی ایسنا با ویلن نواز ژاپنی
هنرمند نابغه ای که اغلب مسخره می شد!
ظریف به تماشای تنبورنوازی گروه نسل خلیل نشست به علاوه ویدئو
سهیل نفیسی به صحنه می رود
یک آهنگساز سینما درگذشت
موسیقی راه خویش را از دل مردم باز می کند
عکس های غیرممکن یک عکاس کانادایی در تلویزیون
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
4,402
بازدید دیروز:
8,221
هفته اخیر:
46,767
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم