تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح كرد:
دلارزدایی سیاست گروه اقتصادی دولت می باشد
به گزارش آتلیه دات کام، لرستان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: مهم ترین سیاست گروه اقتصادی دولت دلارزدایی است.
محمدمهدی اسماعیلی دهم شهریور ماه در پیش خطبه نمازجمعه خرم آباد، اظهار داشت: ما در دولت انقلابی وقتی کار را شروع کردیم که کشور گرفتار کرونا بود و بیش از ۷۰۰ نفر از هموطنان را روزانه از دست می دادیم، کارهای مختلف کشور تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته بود، دولت انقلابی از همان ماه های اول بیشترین میزان خدمت را انجام داد و ما وقتی کرونا را به انتها رساندیم که در کشورهای غربی آمار فوت شدگان سه رقمی داشتند.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، اسماعیلی با اعلان اینکه دولت در بخش های عمرانی، اقتصادی و فرهنگی قدمهای بزرگی برداشته است، افزود: در عرصه سیاست خارجی عده ای می گفتند که فقط ما دیپلماسی می دانیم و آمال خودرا در رسیدن به تفاهم با آمریکا قرار دادند که اینها عزت مسلمین را نمی خواهند ولی دولت انقلابی سیاست خارجی را برمبنای دوستی و گسترش همکاری با کشورهای دوست، مسلمان و هم پیمان قرار داد، که پیمان شانگ های و بریکس دو دستاورد مهم دولت بود.
وزیر
فرهنگ
و ارشاد اسلامی با اشاره به این که مهم ترین سیاست گروه اقتصادی دولت دلارزدایی است، اشاره کرد: امروز کشور به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل گشته است، به سبب حجم مشکلات ومیراثی که از گذشته به جا مانده شهد شیرین خدمت را آنطور که باید نمی چشند.
ایشان سپس با بیان این مطلب که لرستان در قرون مختلف ملجاء و مأمنی برای پیروان آل الله بوده و مردم این استان در نهضت اسلامی مردم ایران حضوری نورانی داشتند، و افتخارات بزرگی را در دل خودش جای داده است، اضافه کرد: جای جای این استان مملو از گذشت، ایثار و شهادت است و ما باید این اتفاقات فرهنگی را در دست بگیریم که با اهمیت ترین هویت ملی ما هستند و راز ماندگاری انقلاب و نهضت اسلامی مردم ایران در این محبت بی دریغ ملت به آل الله بوده که لرستان پیشتاز آن هاست.
اسماعیلی با اشاره به این که هفته دولت به نام دو خدمتگزار اسطوره ای نامگذاری شده است، اشاره کرد: عمر خدمت این دو شهید زیاد نبود اما برای همیشه به عنوان الگوی دولتمردان ما ماندگار هستند، خصلت جهاد در راه خدا و اخلاص در عمل کار را ماندگار می کند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد: در رأس دولت امروز یک مجاهد است که در حوزه های مختلف آزمون پس داده و مورد اعتماد امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بوده و به عنوان یکی از شخصیت های برجسته انقلابی یک مجتهد آگاه مسئولیت دولت را برعهده گرفتند و برای اعتلای کشور تلاش نموده و شب و روز نمی شناسند.
وی بیان کرد: در لرستان با حضور نیروهای انقلابی و جهادی مسیر توسعه استان فراهم گشته است.
اسماعیلی با اشاره به این که در لرستان استعدادهای سرشار بی رغیب وجود دارد و باید ابزار بروز و ظهور آن فراهم گردد، افزود: جای جای لرستان زرخیز است و عقب ماندگی تاریخی دارد که باید برطرف شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: مسیر فرهنگی لرستان را با مدیریت امام جمعه جلو می بریم، سند و برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی لرستان آماده است و به فعالان فرهنگی، هنری، دینی و رسانه ای می گوییم ما آماده حمایت های همه جانبه از طرح های فرهنگی هستیم و باید بتوانیم عقب ماندگی های چند دهه ای را با حضور خود مردم جبران نماییم.
وی ادامه داد: وظیفه ما حمایت، تسهیل و حمایت بوده و تصدی برعهده خود مردم است.
منبع:
atolieh.com
1402/06/10
16:18:34
5.0 / ۵
607
تگهای خبر:
فرهنگ
,
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
صداوسیما ترویج بدحجابی می کند
جمشید عزیزخانی، خواننده کرمانشاهی درگذشت
تندروهایی که برگزاری کنسرت را معادل کودتای برهنگان می دانند، متوهم هستند
عذرخواهی معاون هنری وزارت ارشاد برای لغو کنسرت همایون شجریان
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تأکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه ها در ارتقاء مطالبه گری و تحقق حکمرانی خوب
خدمات تخصصی و گارانتی معتبر سونی
سیستم مدیریت آموزش برای آموزشگاه
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
+
پربحث ترین ها
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
صداوسیما ترویج بدحجابی می کند
تصاویر نیکی کریمی سانسورخورش ملس بود!
بازگشت مهناز افشار به سینما
+
جدیدترین ها
صداوسیما ترویج بدحجابی می کند
تصاویر نیکی کریمی سانسورخورش ملس بود!
بازگشت مهناز افشار به سینما
اینجا دیگر ریش و موی بلند جواب نمی دهد گدایان لایک، موسیقی را تسخیر کرده اند
فیلمی که شبیه سینما پارادیزو است
برخورد مسؤلان با موسیقی همیشه درگیر اما و اگرهای فراوان بوده و هست
پرویز کیمیاوی در بخش مراقبت های ویژه
قرارداد پخش بین المللی پیرپسر با آمریکایی ها به امضا رسید
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
4,968
بازدید دیروز:
4,285
هفته اخیر:
50,243
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم