تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
دبیركل بنیاد قرآن مطرح كرد:
این طرح به نیاز مردم در زمینه قرآن پاسخ می دهد
به گزارش آتلیه دات کام، حسین زاده اظهار داشت: طرحی را با نام فضه عملی کرده ایم با این محتوا که بتوان پاسخ نیازهای مردم را از قرآن کریم دریافت کرد و مسیر قرآنی را جلوی پای آنان گذاشت. فضه کودک را ان شاءالله سال جاری در نمایشگاه قرآن رونمایی خواهیم کرد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ستاد خبری سی امین دوره از نمایشگاه قرآن کریم، سیدمهدی حسین زاده -دبیرکل بنیاد قرآن و مدیر غرفه حکمرانی قرآنی- با اشاره به اینکه نمایشگاه باید تا جایی که می تواند از تجمل گرایی و تشریفاتی بودن فاصله بگیرد و غنای محتوایی خویش را افزایش دهد، اظهار داشت: باید با زبان مردم با آنها سخن گفت و قرآن را از این مسیر معرفی و تا جایی که امکانش است باید از کلیشه گویی فاصله بگیریم.
حسین زاده افزود: در این خصوص در قسمت کودک نمایشگاه اقدامات تحسین برانگیزی صورت گرفته منتها باید این اقدامات در سطح کودک و نوجوان هم پیگیری شود.
دبیرکل بنیاد قرآن اظهار داشت: طرحی را با نام فضه عملی نموده ایم با این محتوا که بتوان پاسخ نیازهای مردم را از قرآن کریم دریافت کرد و مسیر قرآنی را جلوی پای آنان گذاشت. وجه تسمیه این طرح به فضه از آن جهت است که این خادمه حضرت زهرا با فراگیری قرآن توانست پاسخ به سوالات مردم را از قرآن کریم دریافت کند و به آنان جواب دهد. فضه کودک را ان شاءالله سال جاری در نمایشگاه رونمایی خواهیم کرد.
سی امین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم از ۱۲ تا ۲۵ فروردین با شعار «میخوانمت» در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می شود. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا یک صبح خواهد بود.
منبع:
آتلیه دات كام
1402/01/14
10:15:06
5.0 / ۵
785
تگهای خبر:
نمایشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
تابلوی ۵۰۰ دلاری که مقرر است ۵۰۰ هزار دلار فروخته شود!
نشست های پیکاسو در تهران ادامه دارد
هفته هنر انقلاب با یاد شهید آوینی کلید خورد
مراسم افتتاح هفته هنر انقلاب در مزار شهید آوینی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
خیلی از اهالی سینما و روشنفکران چون نان به نرخ روز می خورند، در مراسم خاکسپاری ناصر تقوایی شرکت نکردند
یک ستاره دیگر به مرد عنکبوتی پیوست
قرارداد پخش بین المللی پیرپسر با آمریکایی ها به امضا رسید
پرویز کیمیاوی در بخش مراقبت های ویژه
+
پربحث ترین ها
نقش نور در عکاسی
ترفندهای ۱۰ گانه برای عکاسی حرفه ای
ترفندهای مخفی عکاسان برای ثبت تصاویر خیره کننده
استراتژی جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
+
جدیدترین ها
ترفندهای مخفی عکاسان برای ثبت تصاویر خیره کننده
استراتژی جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
هنر ثبت لحظه ها با فیلمبرداری حرفه ای از مجالس
نکات طلایی برای تقویت آتلیه های عکاسی
راهنمای کامل عکاسی مینیمالیستی
نقش نور در عکاسی
سینماتوگرافی هنر خلق جهان زبان بصری در فیلمسازی
ترفندهای ۱۰ گانه برای عکاسی حرفه ای
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
2,506
بازدید دیروز:
5,814
هفته اخیر:
42,370
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم