تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
مسعودسخاوت دوست با آتلیه دات كام مطرح كرد؛
ازسیمرغ موقعیت مهدی تا نوای گیل دخت
به گزارش آتلیه دات کام، آهنگساز سریال تلویزیونی گیل دخت که این روزها درحال پخش است، از کم و کیف ساخت موسیقی متن این اثر و همکاری با محمد معتمدی در خوانش تیتراژ آن سخن گفت.
مسعود سخاوت دوست از آهنگسازان شناخته شده سینما و تلویزیون که چندی قبل هم سیمرغ بلورین بهترین آهنگسازی را از چهلمین
جشنواره
بین المللی فیلم فجر با موسیقی «موقعیت مهدی» به دست آورد، در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با نحوه ساخت موسیقی متن و تیتراژ سریال «گیل دخت» که این روزها به کارگردانی مجید اسماعیلی از شبکه یک سیما درحال پخش است، توضیح داد: آنچه از موسیقی متن سریال «گیل دخت» پیش روی مخاطبان قرار گرفته، در ارتباط با سه سال پیش است که در سخت ترین شرایط کرونایی انجام گرفت و حالا با مدتی تأخیر از آنتن شبکه یک سیما پخش می شود. روند بسیار دشوار و پیچیده ای که در بدترین دوران شیوع بیماری کووید شکل گرفت و برای من دربرگیرنده تجربه متفاوتی بود که امیدوارم مورد توجه مخاطب هم قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: همچون نکات برجسته ای که می توانم برای موسیقی این اثر از آن یاد کنم، فضای متفاوت موسیقی است که ما برای سریال در نظر گرفته ایم، به این مفهوم که باآنکه فضای کلی سریال در منطقه جغرافیایی شمال ایران و استان گیلان می گذرد، اما بنده تلاش کردم تا در قالبی متفاوت از موسیقی کلاسیک استفاده کنم که موسیقی محلی منطقه گیلان بعنوان بخشی از آن حضور دارد. تجربه ای دشوار که استفاده از رایحه های شنیدنی و جذاب موسیقی نواحی منطقه گیلان دربرگیرنده تجربه متفاوتی برایم بود که تجربه متفاوتی را برایم رقم زد.
آهنگساز سریال «گیل دخت» افزود: عدم استفاده از موسیقی محلی گیلان در سریالی که محور اصلی داستان کاملاً وابسته به جغرافیای شمال کشور است می تواند برای یک آهنگساز سبک و سیاق جدیدی باشد که می بایست هم پای بندی به موسیقی نواحی این منطقه را داشته باشم و هم شرایطی را ایجاد کنم که تابع نگاه آوانگارد کارگردان به شرایط داستانی سریال باشد. همین موضوعات ساخت موسیقی سریال را برایم از حساسیت ویژه ای برخوردار کرد که ماجرای کرونا هم به آن افزوده شد و تجربه فراموش نشدنی فراهم نمود.
سخاوت دوست در رابطه با موسیقی تیتراژ این سریال تلویزیونی هم بیان نمود: به باور خودم تصور می کنم موسیقی تیتراژ هم کار رضایت بخشی شده، چون که من تلاش کردم در ادامه همان نگاه آوانگاردی که متناسب با کلیت اثر وجود داشت، از یک موسیقی کوبنده و اپیک در موسیقی تیتراژ ابتدایی استفاده کنم که با حال و هوای کار متفاوت بود. در موسیقی تیتراژ پایانی هم محمد معتمدی همکاری بسیار خوبی با بنده داشت که امیدوارم مورد رضایت مخاطبان قرار گرفته باشد.
این
هنرمند
در قسمت پایانی صحبت های خود اظهار داشت: قرار بود برای این سریال چندین قطعه موسیقایی هم تولید شود اما چون از زمان تولید تا پخش آن وقفه افتاد فعلا این تصمیم عملی نشده است مگر این که در نیمه های کار بنا به آنچه از جانب گروه تولید تصمیم گیری شود شرایط جدیدی برای ساخت تک آهنگ های دیگر هم مهیا شود.
اولین قسمت از مجموعه تلویزیونی ۶۰ قسمتی «گیل دخت» از پنجشنبه ۱۹ آبان ماه ساعت ۲۲: ۳۰ روی آنتن رفت. این سریال در ایام پنجشنبه و جمعه هر هفته تا اواخر بهار سال ۱۴۰۲ از شبکه یک سیما پخش می شود.
سریال «گیل دخت» که محصول مرکز فیلم و سریال معاونت برون مرزی سازمان صداوسیما است، به کارگردانی مجید اسماعیلی و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی، حکایت گلنار و اسماعیل است که در بین هیاهو و مهلکه قجری تار و پود دلشان با مهر و محبت هم بافته می شود. برای شنیدن موسیقی تیتراژ پایانی سریال «گیل دخت» به آهنگسازی مسعود سخاوت دوست و خوانندگی محمد معتمدی اینجا را کلیک کنید.
منبع:
atolieh.com
1401/08/22
23:33:48
5.0 / ۵
856
تگهای خبر:
جشن
,
جشنواره
,
سینما
,
موسیقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
عمه وحشتناک سینما برمی گردد؟
نمایش دادخواست با نگاهی به جنایت، مهاجرت، انتقام و مرگ
بازگشت مهناز افشار به سینما
اینجا دیگر ریش و موی بلند جواب نمی دهد گدایان لایک، موسیقی را تسخیر کرده اند
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تأکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه ها در ارتقاء مطالبه گری و تحقق حکمرانی خوب
خدمات تخصصی و گارانتی معتبر سونی
سیستم مدیریت آموزش برای آموزشگاه
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
+
پربحث ترین ها
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
عمه وحشتناک سینما برمی گردد؟
نمایش دادخواست با نگاهی به جنایت، مهاجرت، انتقام و مرگ
صداوسیما ترویج بدحجابی می کند
+
جدیدترین ها
عمه وحشتناک سینما برمی گردد؟
نمایش دادخواست با نگاهی به جنایت، مهاجرت، انتقام و مرگ
صداوسیما ترویج بدحجابی می کند
تصاویر نیکی کریمی سانسورخورش ملس بود!
بازگشت مهناز افشار به سینما
اینجا دیگر ریش و موی بلند جواب نمی دهد گدایان لایک، موسیقی را تسخیر کرده اند
فیلمی که شبیه سینما پارادیزو است
برخورد مسؤلان با موسیقی همیشه درگیر اما و اگرهای فراوان بوده و هست
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
31
بازدید دیروز:
6,518
هفته اخیر:
36,544
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم