تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
سفر پیدایش در گالری ژاله شکل می گیرد
آتلیه دات کام: نمایشگاه آثار نقاشی صفا امیر مقدم با عنوان سفر پیدایش 18 شهریور در گالری ژاله افتتاح خواهد شد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از روابط عمومی گالری، مجموعه ای از آثار نقاشی صفا امیر مقدم با عنوان «سفر پیدایش» در گالری ژاله به نمایش درمی آید.
در استیتمنت این نمایشگاه آمده است: «حرکت ریشه تمام فرآیندهای بیولوژیکی است که طیف وسیعی از آلفا تا امگای سرنوشت حیات را در برمی گیرد. خیلی از پدیده ها در جهان هستی در بنیاد خود متشکل از ذرات ریز و به ظاهر یکسانی هستند که یکنواخت و پیوسته در حرکتی بی انتها سیالند. سازی که از عالم کوانتوم تا جهان کهکشان ها و از دنیای اتم ها تا جهان اسپرم ها را در برمی گیرد. این
سفر
پیدایش، بر تکرار در مقیاس بی نهایت، حرکت هماهنگ و پراکنده و انرژی پویایی ذاتی استوار است. بیان این حقایق بنیادین هستی درون مایه نقاشی های من هستند. عناصر شکلی در این آثار بازنمایی تصاویر واقع گرایانه سلولی است که تلاش دارند به مفاهیم علوم پایه اشاره نمایند. خرد ذره های پویایی که در ظاهر یکسان ولی در واقع متفاوت و متنوع هستند و در نظم و بی نظمی بصورت منطقی یا تصادفی، به سمت ژرفایی موهوم در حرکتند.»
صفا امیرمقدم در مجموعه «سفر پیدایش» کوشیده با بیانی ساده به ماهیت حرکت اسپرم های شناور، فارق از توجه به عامل ایجادکننده این جریان بپردازد، و رقصی برازنده و شگفت آور در جهان سلولی را نشان دهد. تلفیق اشکال هندسی و ریاضی در پس زمینه به همراه عناصر تکرارشونده به درهم تنیدگی علوم پایه اشاره دارد. سیطره رنگ سبز تولد حیات و روئیدن را یادآور می سازد. در عین حال هم آوایی عناصر مشابه نشان از یکپارچگی و یکنواختی و وحدت در کل رفتار اجزا است. این آثار از تصویری ساده به عمیق ترین پنداشت های هستی نقب می زند.
امیرمقدم تحصیل کرده رشته زیست شناسی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و همین طور رشته تصویرسازی در مقطع کارشناسی ارشد است. او پیش از این نمایشگاه انفرادی «رستگاری» را در گالری شکوه برگزار کرده و در چند نمایشگاه گروهی در گالری شکوه، گالری همه، گالری گلستان و گالری ایوان شرکت کرده است.
نمایشگاه آثار صفا امیرمقدم با عنوان «سفر پیدایش» ۱۸ تا ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ در گالری ژاله به نشانی خیابان سمیه، پس از خیابان مفتح، بن بست پروانه، پلاک ۴ برپاست. علاقه مندان می توانند هر روز جز شنبه ها ساعت ۱۳ تا ۲۱ و روز افتتاحیه ساعت ۱۶ تا ۲۱ با رعایت پروتکلهای بهداشتی به گالری ژاله مراجعه کنند.
منبع:
آتلیه دات كام
1401/06/15
11:00:25
5.0 / ۵
1153
تگهای خبر:
تصویر
,
سفر
,
شركت
,
گالری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
مقایسه ترکیب بندی در عکاسی ایستا و سینمای پویا
راهنمای کامل عکاسی مینیمالیستی
نقش نور در عکاسی
نباید در رابطه با افغان ها نگاه صفر و صدی داشت
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
خیلی از اهالی سینما و روشنفکران چون نان به نرخ روز می خورند، در مراسم خاکسپاری ناصر تقوایی شرکت نکردند
استراتژی جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
قرارداد پخش بین المللی پیرپسر با آمریکایی ها به امضا رسید
هنر ثبت لحظه ها با فیلمبرداری حرفه ای از مجالس
+
پربحث ترین ها
فتوژورنالیسم و نقش عکاسان در ثبت تاریخ
راهنمای استفاده از فریم ریت متغیر در فیلمبرداری
نقش نور در عکاسی
ترفندهای ۱۰ گانه برای عکاسی حرفه ای
+
جدیدترین ها
مقایسه ترکیب بندی در عکاسی ایستا و سینمای پویا
راهنمای انتخاب لنز پرتره برای فضاهای کوچک
تکنیک نورپردازی سه نقطه ای در استودیو
جایگزین فتوشاپ در ویرایش عکس با هوش مصنوعی
راهنمای گام به گام راه اندازی استودیوی عکاسی حرفه ای در فضای منزل
معرفی سبک ها و ژانرهای اصلی عکاسی
فتوژورنالیسم و نقش عکاسان در ثبت تاریخ
راهنمای استفاده از فریم ریت متغیر در فیلمبرداری
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
1,376
بازدید دیروز:
3,849
هفته اخیر:
32,319
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم