تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
افتتاح گالری استخر با نمایشگاه اسپات
به گزارش آتلیه دات کام نمایش گروهی آثار گرافیتی از ۱۴ هنرمند با عنوان اسپات روز جمعه ۳۱ تیر در گالری استخر برگزار می گردد.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از روابط عمومی گالری، گالری استخر روز جمعه ۳۱ تیر برای آغاز کار، میزبان نمایشگاه گروهی آثار گرافیتی با عنوان «اسپات» می شود.
این نمایش گروهی با ۶۳ اثر گرافیتی بر بوم شکل گرفته است. مجموعه آثار توسط هنرمندان همچون هشوار، گویان، غار، مین، نیروان، پدرام، راوین، ساحر، بم بم، آبی، خاموش، فرکول، اکوان و بتل وان خلق شده است. هر یک از آثار این مجموعه با حفظ ماهیت گرافیتی و تاکید بیشتر بر وجه آرتیستی و نقاشانه شکل گرفته است.
در بخشی از استیتمنت «اسپات» درباره تاریخچه گرافیتی نوشته شده است: «نمی توان مفهوم آزادی را از گرافیتی جدا دانست. هنری که از اوایل دهه ۶۰ تا امروز در فرم و مضمون به فضایی تازه دست پیدا کرد و تنها آزادی و خلاقیت را به رسمیت شناخت. گرافیتی، دیوارهای شهر را به مانند آینه ای از زندگی، اندیشه و آرمان رهگذران خود بدل می کند. در این نمایش گروهی هنرمندان تلاش بر انتقال اثر از روی دیوارها به داخل گالری داشته اند، چونکه این اتفاق منجر به ارتباط هنرمندان مختلف در حوزه گرافیتی با جامعه هنری و شناخته شدن آنها می شود. نمایش چنین آثاری در گالری ها فرصتی جهت بررسی ماهیت و تأمل بر آثار را فراهم می آورد. این نمایش گروهی با حضور ۱۴ آرتیست و ۶۳ اثر بر روی بوم در مکانی متفاوت از آنچه تا امروز گالری خوانده شده، برپا می شود».
«اسپات» در گالری «استخر» و زیرمجموعه گالری آرتیبیشن با نگاهی به
هنر
معاصر و توجه به هنرمندان جوان و نوجو شکل گرفته است. این مکان داخل استخری بازسازی شده و داخل محوطه مجموعه «ربط» واقع شده است.
این نمایش گروهی از روز جمعه ۳۱ تیر تا یکشنبه ۱۴ مرداد در گالری «استخر» به آدرس شریعتی، بالاتر از پل رومی، کوچه رضایی، پلاک ۶ برگزار می گردد.
منبع:
آتلیه دات كام
1401/04/31
13:10:28
5.0 / ۵
1046
تگهای خبر:
خلاقیت
,
گالری
,
نمایشگاه
,
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
تابلوی ۵۰۰ دلاری که مقرر است ۵۰۰ هزار دلار فروخته شود!
یادبودی برای هنرمندی که هر بار سبک جدیدی در نقاشی ابداع کرد
هانس زیمر در حوزه هنری
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
Innovators in Fake Identity Cards
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
خرید و فروش مطمئن فیش حج
۱۲ تابلوی دیده نشده از حبیب الله صادقی روی دیوار رفت
+
پربحث ترین ها
ویژگی های میلگرد مناسب برای مناطق زلزله خیز
امداد خودرو تهران
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
بومگردی با حیوان خانگی در تنکابن
+
جدیدترین ها
فرزند کامبیز درمبخش درگذشت
چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟
تمدید کنسرت ایرانم علیرضا قربانی برای بار چهارم
فریدون شهبازیان مردی که همه او را معلم خود می دانند!
مد و لباس اولویت مهم توسعه روابط فرهنگی با روسیه
فرش تالار آیینه ی کاخ گلستان به معرض نمایش گذاشته می شود
تابلوی ۵۰۰ دلاری که مقرر است ۵۰۰ هزار دلار فروخته شود!
همراهی گلاره عباسی با بتهوون در کاخ نیاوران
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,679
بازدید دیروز:
3,929
هفته اخیر:
41,388
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم
گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز