بهزاد عبدی :

دانش آموزان با سرود به موسیقی علاقمند می شوند

دانش آموزان با سرود به موسیقی علاقمند می شوند آتلیه دات کام: بهزاد عبدی آهنگساز و داور جشنواره بین المللی سرود فجر بیان کرد که دانش آموزان با سرود به موسیقی علاقمند می شوند.



بهزاد عبدی آهنگساز و داور جشنواره بین المللی سرود فجر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت های سرود عنوان کرد: می توان به جرأت اظهار داشت که علاقه مندی تمام دانش آموزان به موسیقی اصولاً در ابتدای کار از سرود شروع می شود.
وی افزود: بنده که امروز در این سطح از موسیقی فعالیت دارم، کارم را از سرود شروع کردم و می توانم بگویم اهمیت سرود و سرودهای خوب در مدارس به شدت در آینده موسیقیایی هر فرد مؤثر است.
آهنگساز فیلم سینمایی «سیانور» درباره خاصیت های جشنواره سرود فجر نیز عنوان کرد: این جشنواره در حقیقت فرصتی است که این فعالیت به ظهور برسد و دانش آموز خودش را در مقامی ببیند که می تواند کارش را ارائه نماید.
عبدی در آخر اشاره کرد: سالهای سال ما خودمان را در مقام دانش آموز دیدیم، در جشنواره شرکت کردیم و بعدها هم که مربی شدیم به عنوان مربی در این جشنواره ها مرتباً شرکت کرده و حضور داشتیم، پس جشنواره و کیفیت برگزاری آن می تواند در آینده نگاه دانش آموزان نسبت به سرود تأثیر به سزایی داشته باشد.


منبع:

1401/04/18
09:19:45
5.0 / ۵
848
تگهای خبر: جشن , جشنواره , سینما , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
آمار بازدید سایت
بازدید امروز: 3,767
بازدید دیروز: 4,894
هفته اخیر: 52,005