تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
در گزارش آتلیه دات كام مطرح شد؛
این گروه موسیقی مثبت ۵۰سال است!
یکی از آهنگسازان و مدرسان موسیقی کشورمان با اشاره به تازه ترین کارهای صورت گرفته در گروه کُر سالمندان از انگیزه ها و دغدغه های خود برای تولید آثار تازه در این مجموعه موسیقایی سخن گفت.
شاهرخ شیردوست خواننده، آهنگساز و مدیر گروه کُر سالمندان که با عنوان «جهان دیدگان» فعالیت می کند، در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام خبر انتشار تازه ترین فراخوان این گروه موسیقایی در فرهنگسراهای امید، خانواده و خانه فرهنگ نور، بیان کرد: هدف از تشکیل این گروه تکریم و توانمندسازی سالمندان و افزایش امید به زندگی در بین آن هاست. به هر حال سالمندان کسانی بوده اند که سال ها در سازمان ها و ارگان های مختلف فعالیت نموده اند و هم اکنون به دوره بازنشستگی رسیده اند و ما با اینگونه کلاس ها و دوره ها می خواهیم به این عزیزان تاکید نماییم که هیچ گاه برای یادگیری و مشارکت اجتماعی دیر نیست، برای یک بازنشسته همه چیز تمام نشده و تازه ابتدای شکوفایی است.
وی اضافه کرد: ما از این عزیزان دعوت کردیم تا بجای ساعت ها نشستن در پارک ها و خانه نشینی، در فضاهای هنری قرار بگیرند، با دیگران معاشرت کرده و از این پروسه بهترین استفاده را داشته باشند. جالب است بدانید در این بین سالمندانی داشته ایم که حتی در این آمد و رفت ها با یکدیگر آشنا شده و ازدواج کرده اند و یا حتی بوده اند بیماران سرطانی که با شرکت در کلاس های موسیقی توانسته اند بر بیماری شان غلبه کنند. گروه سالمندان ویژه افراد بالای ۵۰ سال است که در حوزه اجرای آثار کر و جمع خوانی، اجرای برنامه های صحنه ای و تولید آثار موسیقی فعالیت می کند. در این گروه،
آموزش
های مختلفی شامل نت شناسی، فن بیان، تکنیک، آواز گروهی، سلفژ، صداسازی و نحوه صحیح نفس گیری و کاربرد آن در موسیقی ارائه می شود.
شیردوست با اعلان اینکه با به کارگیری سالمندان، از لحاظ بهداشت و درمان، باری از روی دوش دولت نیز برداشته می شود، افزود: با برگزاری کنسرتهای مختلف حتی می توانیم دراین زمینه درآمدزایی هم داشته باشند. همانطور که در کنسرتی در سالهای پیش از کرونا به تعداد بسیار بالایی بلیت به فروش رسید. همین طور در برنامه ای در دولت قبل در حضور رییس جمهور وقت و وزرایش برنامه ای توسط این گروه از سالمندان اجرا شد که به شدت مورد استقبال قرار گرفت. این گروه حتی در شبکه نسیم برنامه «خندوانه» و نیز شبکه ۵، برنامه زنده «خانواده» نیز دعوت شده اند. حتی می توان چنین ادعا کرد که این مجموعه هم اکنون تبدیل به «برند» شده اند و ظرفیت لازم را برای اجراهای کلان دارند به شرطی که به آنها فضای بهتری برای دیدهشدن بدهیم.
انجام کارهای سخت در بین محترم ترین آدم های دنیا
مدیر هنری گروه کُر سالمندان «جهان دیدگان» در ادامه صحبت های خود اشاره کرد: متأسفانه چون این گروه تحصیلات آکادمیک ندارند نمی توانند در رویدادهای مهمی مانند
جشنواره
موسیقی فجر شرکت نمایند، ولی نهادهایی چون سازمان فرهنگی هنری شهرداری می تواند در اجرای برنامه های مختلف با دعوت از آنها، به تشویق این گروه برای رسیدن به خودباوری و خلق اتفاقات خارق العاده کمک نماید.
شیردوست به سختی کار با سالمندان اشاره نمود و اظهار داشت: کهولت سن و از دست دادن حافظه کوتاهمدت موجب کندی روند حفظ و یادگیری می شود ولی در طول تمرین آنقدر تکرار می نماییم تا بتوانند حفظ کنند و بخوانند. من خود رهبری ارکستر انجام می دهم ولی افتخار خودم می دانم که با این قشر از جامعه کار می کنم و با تمام توانم حاضرم به آنها خدمت کنم و اجازه نمی دهم احدی به این عزیزان بی احترامی کند.
این خواننده و آهنگساز درباره جزییات کارهای آموزشی و اجرائی این گروه توضیح داد: دوره هایی که برای سالمندان تدارک دیده ایم شامل ۲ بخش می شود که بخش اول آن اختصاص به تمرین برای اجرای آثاری در موسیقی ایرانی همچون «بهار دلنشین»، «امید جانم»، «منتظرت بودم»، «بردی از یادم»، «خوشهچین»، «نازنین مریم» و «گل گلدون» دارد و بخش دیگر هم مربوط به تمرین برای اجرای آثاری در زمینه موسیقی نواحی ایران در تمام جغرافیای این سرزمین می شود.
شیردوست در آخر با اعلان اینکه عضویت در گروه کر سالمندان با کمترین هزینه های ممکن صورت می گیرد، اضافه کرد: گروه کر «آواهای ماندگار» نخستین گروه کر سالمندان (جهان دیدگان) در فرهنگسرای امید است که از سال ۱۳۸۴ حدوداً ۱۶ سال است که آغاز به فعالیت نموده و تا حالا کنسرتهای مختلفی نظیر اجرا در برنامه های مختلف فرهنگی هنری خصوصاً در مناسبت های روز سالمند، جشنواره ها و همایش های مختلف در صدا و سیما، برج میلاد و وزارت کشور را داشته است. همین طور گروه کر «مهرورزان» در خانه فرهنگ نور و گروه کر «شفق» در فرهنگسرای خانواده همچون گروه هایی است که جهان دیدگان می توانند از این ها استفاده کنند.
شاهرخ شیردوست کسمایی همچون آهنگسازان و خوانندگان کشورمان است که آموزش آواز کلاسیک را نزد هنرمندان برجسته ای چون مرحوم حسین سرشار و مرحوم احمد پارسی، نظریه موسیقی را نزد کریم گوگردچی، نوازندگی ساز پیانو را نزد شاهپور باستان سیر و فنون اجرای مطلوب را نزد گرگین موسسیان رهبر کر تهران فراگرفته است.
همکاری با گروه کر ارکستر سمفونیک تهران از سال ۱۳۶۳ در سمت خواننده تکخوان و همخوان، همکاری با گروه ارکستر سمفونیک صدا و سیما از سال ۱۳۷۸، همکاری با گروه کر ارکستر سمفونیک فرهنگ سرای بهمن از سال ۱۳۷۵، فعالیت در صدا و سیمای جمهوری اسلامی در سمت آهنگسازی و خوانندگی فولکلوریک از سال ۱۳۷۴، اجرا به همراه گروه کر ارکستر سمفونیک تهران در کشورهای کره جنوبی و ترکمنستان و ارمنستان، حضور در فستیوال آواز جهانی در کشور کره جنوبی شهر بوسان و همین طور اجرا در کشورهای ایتالیا، فرانسه، بلژیک، هلند، سوئیس از دیگر کارهای شاهرخ شیردوست است.
1400/12/09
23:04:59
5.0
/
5
246
تگهای خبر:
آموزش
,
پیانو
,
جشن
,
جشنواره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
بهترین آژانس تبلیغاتی دیجیتال مارکتینگ در کشور
همایون شجریان: خودم تصمیم گرفتم در کنسرت دوبی از ایران بخوانم
برگزیدگان نهمین جشنواره تکنوازی تار و سه تار مورد تجلیل قرار گرفتند
سایت Ahrefs چطور بک لینک ها را می شمارد
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تازه ترین اخبار ارز دیجیتال و به روز ترین تحلیل های بیت کوین و اتریوم در پایگاه خبری زوم ارز
نمایش آثار بزرگترین طراحان جهان به مناسبت روز جهانی گرافیک دیزاین
شروع واریز عیدی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه
بررسی هنر انقلاب اسلامی در دهه 60 خورشیدی
+
پربحث ترین ها
بهترین آژانس تبلیغاتی دیجیتال مارکتینگ در کشور
همایون شجریان: خودم تصمیم گرفتم در کنسرت دوبی از ایران بخوانم
برگزیدگان نهمین جشنواره تکنوازی تار و سه تار مورد تجلیل قرار گرفتند
امور بعد از برنده شدن لاتاری ۲۰۲۳
+
جدیدترین ها
بهترین آژانس تبلیغاتی دیجیتال مارکتینگ در کشور
همایون شجریان: خودم تصمیم گرفتم در کنسرت دوبی از ایران بخوانم
برگزیدگان نهمین جشنواره تکنوازی تار و سه تار مورد تجلیل قرار گرفتند
امور بعد از برنده شدن لاتاری ۲۰۲۳
دولت تجربه موفق واکسن کرونا را در پرداخت یارانه ها تکرار کند
سایت Ahrefs چطور بک لینک ها را می شمارد
پاسخ های همایون شجریان به چند حاشیه
نمایش ۶۰ اثر نقاشان معاصر ایران در ریسایز
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
388
بازدید دیروز:
2,576
هفته اخیر:
24,620
دوستان آتلیه
آتلیه های عکاسی مشهد
آرایشی سلین
آموزشگاه آرایشگری زنانه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
امیر مسعودی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
انتشارات گیلنا
تعمیر انواع گیربکس اتوماتیک
تعمیر در اتوماتیک
خرید و فروش خودرو
راهبند زمینی - راهبند - راه بند
طراحی سایت
طراحی ست اداری
طراحی لوگو
طراحی لوگو حرفه ای
عارف ربیعیان
فیش حج
فیش حج
گینر
نایلون حبابدار
نمایندگی گن ساعت شنی آنچری کلمبیا
کارتخوان،کارتخوان سیار
کتاب صوتی رایگان
کتاب و پکیج های آموزشی زبان خارجی - انتشارات رهنما
کنکور
کنکور آسان است