تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
پخش سه سریال در شبکه های مختلف رادیویی
آتلیه دات کام: سه نمایش رادیویی سالهای سربی، روزی که برکت آمد و دوسیه از سه شبکه رادیویی فرهنگ، جوان و نمایش پخش می شوند.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، نمایش «سال های سربی» درامی با مضمون سیاسی- اجتماعی است که وقایع آن از سالهای آخر حکومت رضا شاه شروع و تا کودتای بیست و هشتم مرداد ماه ادامه می یابد. در این نمایش، شنونده ضمن دنبال کردن یک درام عاشقانه جذاب با جریان های اجتماعی و رویدادهای سیاسی که منجر به سقوط دولت ملی مصدق شد آشنا شده و با شخصیت های نمایش آشنا می شود.
«سال های سربی» به نویسندگی مرضیه رشید بیگی، سردبیری: مجید نظری نسب، کارگردانی: جواد پیشگر، تهیه کنندگی: شهریار کرمی، افکتوری: محمدرضا قبادی فر، صدابرداری: جعفر جودتی و با بازی شهین نجف زاده، مونا صفی، محمدرضا علی، عبدالعلی کمالی، رامین پورایمان، رویا فلاحی، راضیه مومیوند، علی میلانی، محمدرضا قلمبر، محمد شریفی مقدم، سوسن مقصودلو، شیرین سپه راد، ایوب آقاخانی، شهریار حمزیان و مهرداد مهماندوست هر روز ساعت یک بامدادان و ۱۵: ۳۰ از رادیو نمایش پخش می شود و ساعت ۳ بامدادان روی آنتن رادیو فرهنگ می رود.
نمایش رادیویی «روزی که برکت آمد» داستان مادربزرگ مقتدر یک خانواده است که به کما رفته و داماد بزرگ او زمام امور را به دست گرفته و می خواهد با باجناقش زمینهای ارثی خانواده را یک جا بفروشد این در حالیست که ۲ تا از نوه های مادربزرگ قصد دارند به سمت کار و تولید پیش بروند اما مادربزرگ.
این نمایش به نویسندگی: علیرضا مهربانی، سردبیری: شهلا دباغی، کارگردانی: نازنین مهیمنی، تهیه کنندگی: اشرف السادات اشرف نژاد، افکتوری: نرگس موسی پور، صدابرداری: محمدرضا محتشمی و با هنرمندی مهرخ افضلی، مجید حمزه، شمسی صادقی، سیما خوش چشم، احمد هاشمی، علی شجره، شهیندخت نجف زاده، بهادر ابراهیمی، رامین پورایمان، علی میلانی، ماندانا محسنی، ناهید مسلمی، شهریار حمزیان و حمید هدایتی هر روز ساعت ۵: ۳۰ و ۱۵: ۳۰ از رادیو نمایش پخش می شود و ساعت ۲ بامدادان روی آنتن رادیو جوان می رود.
نمایش رادیویی «دوسیه» که داستانی پلیسی دارد درباره کاراگاه یحیا، مستنطق ارشد اداره تأمینات در دوره پهلوی اول، مامور رسیدگی به پرونده ای می شود درباره مفقود شدن یکی از خناسان شهر که در بیابان های پایتخت مشغول کار روی پروژه ای کلیدی بوده است. کارآگاه تحقیقات را از همکاران او شروع می کند ام سرنخ ها او را به سمت مقامات رده بالا سوق می دهد.
«دوسیه» به نویسندگی: امیرعطا جولایی، سردبیری: ایوب آقاخانی، کارگردانی: مهرداد عشقیان، تهیه کنندگی: مهدی نمینی مقدم، افکتوری: محمدرضا قبادی فر، صدابرداری: علی حاجی نوروزی و با حضور محمدرضا علی، مهرداد عشقیان، راضیه مومیوند، باقر کریم پور، سینا نیکوکار، سعیده فرضی، سعید سلطانی، عبدالعلی کمالی هر روز ساعت ۱: ۳۰ و ۲۲ از رادیو نمایش پخش می شود.
منبع:
atolieh.com
1400/05/11
12:29:09
5.0 / ۵
1264
تگهای خبر:
هنر
,
هنرمند
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
یادبودی برای هنرمندی که هر بار سبک جدیدی در نقاشی ابداع کرد
هانس زیمر در حوزه هنری
کیوان ساکت به صحنه می رود
دفتر موسیقی نهایت تعامل را با خانه موسیقی خواهد داشت
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
شروع سال کاری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ با ادای احترام به شهدا و هنرمندان فقید
Innovators in Fake Identity Cards
خرید و فروش مطمئن فیش حج
۱۲ تابلوی دیده نشده از حبیب الله صادقی روی دیوار رفت
+
پربحث ترین ها
امداد خودرو تهران
آرایش دائم ابرو با سبک های نوین از تکنیک کرکی مویی تا انتخاب بهترین مرکز در تهران
بومگردی با حیوان خانگی در تنکابن
کاریکاتورهای درمبخش از دوران دوم خرداد روی دیوار رفتند
+
جدیدترین ها
کاریکاتورهای درمبخش از دوران دوم خرداد روی دیوار رفتند
فانوس دریایی یک شبه ظاهر شد!
مدیر کل دفتر موسیقی در یک ماه اول فعالیت خود چه کرده است؟
یادبودی برای هنرمندی که هر بار سبک جدیدی در نقاشی ابداع کرد
اتصال امن و مطمئن به اینترنت
بازگرداندن قاسمیان به ایران، سرقت یک تمدن و خبرهایی از بهروز افخمی و منوچهر هادی
مجسمه ها، ایستاده در مقابل بی توجهی
هنرمند باید سلیقه داشته باشد
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,113
بازدید دیروز:
4,197
هفته اخیر:
45,320
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
شرکت صنعتی سخت پوشش
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم