تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
تمدید مهلت ارسال آثار سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی
مهلت ارسال آثار سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی ویژه توانمندی های دانشجویان دختر تا پنجم تیرماه تمدید گردید.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا و به نقل از روابط عمومی این رویداد، فراخوان سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی با هدف الگوسازی در حوزه مد و لباس در زمینه های زندگی اجتماعی دانشجویان با هدف افزایش غرور ملی، ایجاد زمینه های ورود دانشجویان دختر به فضای کسب وکار در زمینه مد و لباس و صنایع دستی و پشتیبانی از طراحان نوپا و دانشجو در امتداد کارآفرینی و ایجاد اشتغال و تقویت امید به آینده تا پنجم تیرماه تمدید گردید.
بخش های رقابتی این دوره از نمایشگاه شامل سه بخش طراحی، الگوسازی و دوخت لباس بانوان با بهره گیری از به روز رسانی یا استفاده مدرن از دست بافته ها و رودوزی های سنتی کشور، طراحی، الگوسازی و دوخت لباس های بانوان با تمرکز بر لباس های قومی (بروز رسانی یا استفاده مدرن از لباس های اقوام باتوجه به کاربرد الگوی آنها با ذکر شناسنامه کار) و هنرهای پوشیدنی شامل تولیدات صنایع دستی در رابطه با مد و لباس (زیورآلات، کیف، کفش، کمربند و......) است.
همین طور رویکرد های این نمایشگاه ملی، الگوها و سبک های اصیل و نوین ایرانی-اسلامی در پوشش مبتنی بر نمادهای فرهنگ،
هنر
و تمدن ایرانی، معرفی وجهه مدرن هنر ایرانی در هنرهای پوشیدنی، مدرن سازی پوشش های سنتی و قومی، ترویج فرهنگ محیط زیستی در استفاده از متریال سازگار با محیط زیست و یا قابل بازیافت اعلام شده است.
ثبت نام دانشجویان در این رویداد بوسیله سامانه به آدرس www.fhne.ir امکان پذیر است و مهلت ثبت نام علاقه مندان جهت شرکت در این رویداد تا پنجم تیرماه تمدید شده است. قبل از این مهلت ارسال آثار این نمایشگاه تا اختتام خردادماه اعلام شده بود.
شایان ذکر است علاقه مندان می توانند برای دنبال کردن نشست های آموزشی، اخبار و اطلاعیه های این نمایشگاه آدرس www.instagram.com/fhne.ir را دنبال نمایند.
سومین نمایشگاه ملی مد، لباس و صنایع دستی به همت معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز در تابستان ۱۴۰۰ برگزار می شود.
1400/03/31
23:03:27
5.0 / ۵
1034
تگهای خبر:
آموزش
,
شركت
,
طراحی
,
فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نیکول کیدمن پس از جدایی به همراه دخترانش در پاریس عکس
بحران عالم نماهای در عصر اتصال دائمی
آزیتا حاجیان و رضا بابک از خردسالان می گویند
چرا تصورمان از سینمای دفاع مقدس، ساخت فیلم در مورد شهدای خوشنام است؟
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تأکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه ها در ارتقاء مطالبه گری و تحقق حکمرانی خوب
سیستم مدیریت آموزش برای آموزشگاه
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
پرویز کیمیاوی در بخش مراقبت های ویژه
+
پربحث ترین ها
این دفعه ما سکوت نماییم و صدای صداقت و شرافت ناصر تقوایی را بشنویم
Gebäudereinigung
تئاتر با میراث کهن و زبان روز زنده است
مقرر است سریال یوسف برای پانزدهمین بار از تلویزیون پخش شود
+
جدیدترین ها
این دفعه ما سکوت نماییم و صدای صداقت و شرافت ناصر تقوایی را بشنویم
Gebäudereinigung
تئاتر با میراث کهن و زبان روز زنده است
مقرر است سریال یوسف برای پانزدهمین بار از تلویزیون پخش شود
شما که عملیات طوفان الاقصی را زیر سوال می برید پادوی اسرائیل هستید
ببینید رهبر انقلاب در مورد سپیده محمدرضا شجریان به محمدعلی ابطحی چه گفت؟
صداوسیما این گونه خودش را فریب می دهد
ببینید در گزارش های تلویزیونی زمان جنگ تحمیلی هم شانتاژ صورت می گرفت؟
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,236
بازدید دیروز:
4,323
هفته اخیر:
39,431
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم