تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
همكاری خواننده ها با ستادهای انتخاباتی از بازارگرمی تا واقعیت
آتلیه دات کام: با نزدیک شدن به ایام انتخابات، نامزدهای ریاست جمهوری از هر ظرفیتی برای جذب آرای بیشتر و مشارکت حداکثری در انتخابات بهره می جویند و در این راه همانند گذشته از قابلیت هنر هم غافل نیستند.
سلبریتی ها بعنوان حلقه ای واصل میان کاندیداها و مردم، همیشه رکنی اساسی برای جذب بیشتر آرا به حساب می آیند و هنرمندان موسیقی و خصوصا خواننده ها به اصطلاح یک پای ثابت قضیه هستند.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از ایسنا، در دوره های پیشین انتخابات ریاست جمهوری، شاهد حضور جدی و فعال خواننده ها با هر شخصیت و از هر ژانری بوده ایم و حتی افرادی پایشان به تبلیغات انتخاباتی باز شده است که این روزها و بعد از گذشت چند سال از آن دوره، نسبت آن خواننده با کاندیدای انتخاباتی، بسیار دور از ذهن بنظر می رسد.
هرچند رسم حمایت سلبریتی ها از کاندیدای مورد نظرشان و اعلام صریح رأی به یک نامزد یا بر عهده گرفتن اجرای آهنگ ها و ترانه های تبلیغاتی آنها، تنها مختص به کشورمان ایران نیست؛ برای مثال امسال در نبرد بایدن و ترامپ، خوانندگان و بازیگران بسیاری به صراحت حمایت خودرا نسبت به یکی از آنها اعلام نمودند و حتی در روز تحلیف رئیس جمهور جدید آمریکا، در
مراسم
دعوت شدند.
با در نظر گرفتن چنین شرایطی، حالا که کمتر از دو ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ (۲۸ خرداد ماه) باقی مانده است، به طور قطع نامزدها به دنبال جلب هنرمندانی برای ساخت موسیقی، ویدیو و نماهنگ هایشان خواهند بود تا بتوانند ویترین مناسبی برای خود و در نهایت، جلب نظر مردم داشته باشند.
در همین راستا تا حالا نام هایی همچون سالار عقیلی، محسن چاوشی و یک خواننده جوان، بعنوان افرادی که به آنها پیشنهاد شده است تا وارد کارزار انتخاباتی شوند در خبرها برده شده است؛ خبرهایی که در عین حال می توانند به صورتی بازارگرمی، برای روزهای کساد موسیقی و کنسرت ها تلقی شوند و تا به امروز هم فقط توسط خود این خواننده ها در فضای مجازی اطلاع رسانی شده است.
هرچند در ایام گذشته عقیلی و چاوشی مذاکره با ستادهای انتخاباتی را تکذیب کرده اند، اما نگاهی به چند سال قبل و پیشینه همکاری این خواننده ها با ستادهای انتخاباتی، چندان هم گمانه زنی ها دراین زمینه را دور از ذهن نمی کند و حتی می توان انتظار داشت در آینده ای نه چندان دور، خبرهایی که این روزها در حد شایعه دانسته می شود، به واقعیت بپیوندد.
منبع:
atolieh.com
1400/02/12
12:50:00
5.0 / ۵
1055
تگهای خبر:
قاب
,
مراسم
,
موسیقی
,
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
هنر عکاسی انتزاعی و مفهومی برای بیان ایده و احساس
عناصر کلیدی در عکاسی حرفه ای
سینماتوگرافی هنر خلق جهان زبان بصری در فیلمسازی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
هنر ثبت لحظه ها با فیلمبرداری حرفه ای از مجالس
استراتژی جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
رمز اصلی عکاسان برای ثبت تصاویر حرفه ای
رمز ثبت جزئیات کامل نور در عکاسی و فیلمبرداری
+
پربحث ترین ها
رازهای عکاسی پرتره حرفه ای
اصول فیلم سازی و تکنیک های حرفه ای با گوشی های هوشمند
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
عکاسی بدون لنز و پایان عصر عدسی ها
+
جدیدترین ها
مثلث قدرت در عکاسی
تکنیک های پیشرفته و مهارت های استراتژیک در فیلمبرداری مدرن
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
بازاریابی و جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
مقایسه سرفیس لپ تاپ ۷ با مک بوک ایر M3
کبریت و کاربردهای آن
عکاسی بدون لنز و پایان عصر عدسی ها
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
4,336
بازدید دیروز:
5,181
هفته اخیر:
50,918
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم