تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
از سوی انجمن عكاسان نوجوان كانون:
فراخوان ششمین مهراوه فصلی عكس منتشر گردید
آتلیه دات کام: انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فراخوان شرکت در ششمین مهرواره فصلی عکس ویژه بهار 1400 را منتشر نمود.
به گزارش آتلیه دات کام به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون، این مهرواره با موضوع های «نیایش»، «رمضان در شهر من» و «بهار در شهر من» باتوجه به هم زمانی ماه مبارک رمضان و فصل بهار برگزار می گردد.
شرکت کنندگان می توانند از تمام لحظه های شیرین نیایش های ماه مبارک رمضان و تصویرهای اعجاب انگیز بهار در شهر و روستای خود عکاسی کنند.
ششمین مهرواره فصلی عکس ویژه عکاسان نوجوان (۱۲ و ۱۵ سال به بالا)، اعضای ارشد (۱۹ تا ۲۲ سال) و عکاسان بزرگ سال ویژه مربیان و کارشناسان کانون در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می گردد.
برمبنای فراخوان ششمین مهرواره فصلی عکس کانون، هر شرکت کننده می تواند ۱۰ قطعه عکس را تا ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ به دبیرخانه های استانی این رویداد ارسال نماید.
به همین دلیل نتایج داوری در مرحله استانی ۲۵ خرداد اعلام می شود و برگزیدگان کشوری ۱۰ تیر ۱۴۰۰ معرفی خواهند شد.
دبیرخانه مرکزی ششمین مهرواره عکس، بعد از دریافت آثار از استانها در مرحله دوم داوری در هر گروه سنی پنج نفر را بعنوان برگزیده (جمعا ۲۰ نفر) و در هر بخش ۵ اثر (جمعا ۲۰ نفر) را نیز شایسته تقدیر انتخاب و اعلام خواهدنمود.
انجمن عکاسان نوجوان کانون هدف از برگزاری این مهرواره را «تقویت و پرورش مهارت خوب دیدن، باردیگر دیدن و توجه به پدیده های محیط پیرامون»، «توجه و دقت به زیبایی های طبیعت با تاکید بر جغرافیای بومی و محلی استانها و شهرها» و «ثبت نگاه روشن و صادقانه ی نوجوانان عکاس نسبت به آداب و رسوم و آیین های مذهبی» عنوان کرده است.
همین طور نمایشگاهی از آثار برتر در سایت کانون مجازی به آدرس kpf.ir در دید عموم قرار خواهد گرفت.
علاقه مندان برای آگاهی بیشتر از شرایط شرکت در ششمین مهرواره عکس کانون می توانند به پایگاه خبری کودک و نوجوان به آدرس kanoonnwes.ir مراجعه کنند و در صورت لزوم با شماره های ۰۲۱۸۸۹۷۱۲۸۸، ۰۲۱۸۸۹۷۱۲۸۹ و ۰۲۱۸۸۹۵۴۸۶۶ داخلی ۱۱۷ تماس بگیرند.
منبع:
آتلیه دات كام
1400/02/08
22:24:57
5.0 / ۵
813
تگهای خبر:
تصویر
,
زیبایی
,
سایت
,
شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
جمشید عزیزخانی، خواننده کرمانشاهی درگذشت
58 هنرمند، یک سمفونی بصری و شنیداری در موزه موسیقی
باید از وزیر ارشاد بخاطر عزل معاون تندرو خود تقدیر نمود
کاریکاتور، موتورسواری خانم ها
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
تأکید سخنگوی دولت بر نقش کلیدی رسانه ها در ارتقاء مطالبه گری و تحقق حکمرانی خوب
کاریابی و استخدام حرفه ای باش
خدمات تخصصی و گارانتی معتبر سونی
وقایع اتفاقیه ویژه سریال های محرم
+
پربحث ترین ها
سیستم مدیریت آموزش برای آموزشگاه
فضایی تخصصی برای عکاسی از نوزاد و کودک در آتلیه سارا
پرویز کیمیاوی در بخش مراقبت های ویژه
قرارداد پخش بین المللی پیرپسر با آمریکایی ها به امضا رسید
+
جدیدترین ها
پرویز کیمیاوی در بخش مراقبت های ویژه
قرارداد پخش بین المللی پیرپسر با آمریکایی ها به امضا رسید
جشنواره موسیقی جوان یکی از داوران خویش را از دست داد
جمشید عزیزخانی، خواننده کرمانشاهی درگذشت
58 هنرمند، یک سمفونی بصری و شنیداری در موزه موسیقی
ماجرای خفت گیری های خیابانی به علاوه تیزر
باید از وزیر ارشاد بخاطر عزل معاون تندرو خود تقدیر نمود
کاریکاتور، موتورسواری خانم ها
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
3,583
بازدید دیروز:
6,196
هفته اخیر:
43,866
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
خرید و فروش خودرو
سایت وان ایکس ایرانی
طراحی سایت
فیش حج
فیش حج
قیمت بیسیم