تبادل لینک
تبادل لینک
جشنواره
جشنواره
جستجوی آتلیه ها
جستجوی آتلیه ها
تماس با ما
تماس با ما
درباره آتلیه
درباره ما
ورود به سایت
ورود به سایت
پس از ده ها سال فعالیت جهادی؛
گرافیست تبریزی طراح آرم حزب الله لبنان درگذشت
به گزارش آتلیه دات کام مجید دلدوزی گرافیست انقلابی اهل تبریز شب گذشته ۲۴ اسفندماه بر اثر عارضه مغزی در زادگاهش دارفانی را وداع گفت.
روح الله رشیدی مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأیید درگذشت مجید دلدوزی گرافیست انقلابی اهل تبریز، بیان نمود: مجید دلدوزی، شنبه شب ۲۳ اسفند در حالیکه همراه پسرش به مسجد می رفت، با وجود اینکه سابقه بیماری خاصی نداشت، گرفتار عارضه مغزی شد و بعد از بستری در بیمارستان و تلاش کادر درمان، یکشنبه شب ۲۴ اسفندماه بر اثر خونریزی مغزی درگذشت.
وی بیان نمود: پیکر این
هنرمند
انقلابی سه شنبه ۲۶ اسفندماه در آرامستان وادی رحمت شهر تبریز و در قطعه هنرمندان این آرامستان به خاک سپرده خواهد شد.
رشیدی در ادامه در توضیح فعالیتهای مجید دلدوزی اظهار داشت: وی گرافیست انقلابی متولد ۱۳۳۴ شهر تبریز است و به واسطه کار پدرش در قالیبافی و فرش، با طرح قالی آشنا می شود. او از کودکی به صورت خودآموخته طرح و نقش قالی می زد. پیش از انقلاب اسلامی وقتی در سربازی بود، زمانی که امام خمینی (ره) فرمان فرار سربازها از پادگان را صادر کرد از پادگان فرار کرد و به علت فرارش، مدتی را در زندان به سر برد. پس از انقلاب وارد نهضت سواد آموزی شد و در این مرکز، به کارهای تبلیغی و ترویجی پرداخت و در نهضت، تولیدات مکتوب و طراحی پوسترهای بسیاری را از خود به یادگار گذاشته است. بعد از آن فعالیت هایش را در سپاه ادامه داد و در نشریه «پیام انقلاب» طراحی هایی را به سرانجام می رساند. نشریه «امید انقلاب» و «نهال انقلاب» هم با همراهی این هنرمند انقلابی پایه ریزی شد.
وی توضیح داد: دلدوزی، سال ۱۳۶۳ زمانی که حزب الله لبنان اخیرا راه اندازی شده بود، به لبنان رفت و در آنجا هم کارهای هنری و تبلیغی فراوانی انجام داد که مهم ترین آنها، طراحی آرم حزب الله بود. او هیچوقت کارها را به نام خود نمی زند اما نشانه های اصلی نشان داده است که فرد بسیار مؤثری در طراحی این آرم بوده است. اوج کارهایش در دهه ۷۰ است که کنگره سرداران شهید را برگزار و ده ها کتاب را طراحی کرد. دهه ۸۰ و ۹۰ و پس از بازنشستگی از سپاه، آغاز به ارتباط با گروه های مردمی کرد و از سال ۸۹، درگیر این کارها بود و تعداد زیادی فراخوان هنری خودجوش برای حضور جوانان منتشر می کرد. آخرین کارش برای شهادت حاج قاسم سلیمانی با عنوان «قیام قاسم» بود. البته کارش در ارتباط با کرونا هم در دست انجام بود که نیمه تمام ماند.
مسئول دفتر مطالعات جبهه فرهنگی آذربایجان شرقی در انتها تصریح کرد: مردم و علاقه مندان برای آشنایی با مجید دلدوزی هنرمند انقلابی می توانند به کتاب خاطرات وی که با عنوان «ساده رنگ» در بازار موجود است، رجوع کنند. کتاب «ساده رنگ» دومین اثر از مجموعه تاریخ شفاهی هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی است که انتشارات «راه یار» منتشر گردید.
منبع:
atolieh.com
1399/12/25
22:45:57
0.0 / ۵
1012
تگهای خبر:
پوستر
,
طراحی
,
كتاب
,
هنر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
هنر عکاسی انتزاعی و مفهومی برای بیان ایده و احساس
عناصر کلیدی در عکاسی حرفه ای
سینماتوگرافی هنر خلق جهان زبان بصری در فیلمسازی
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
تبلیغات
+
پربیننده ترین ها
هنر ثبت لحظه ها با فیلمبرداری حرفه ای از مجالس
استراتژی جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
رمز اصلی عکاسان برای ثبت تصاویر حرفه ای
رمز ثبت جزئیات کامل نور در عکاسی و فیلمبرداری
+
پربحث ترین ها
رازهای عکاسی پرتره حرفه ای
اصول فیلم سازی و تکنیک های حرفه ای با گوشی های هوشمند
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
عکاسی بدون لنز و پایان عصر عدسی ها
+
جدیدترین ها
مثلث قدرت در عکاسی
تکنیک های پیشرفته و مهارت های استراتژیک در فیلمبرداری مدرن
نصرت پرتوی درباره بهرام بیضایی چه می گوید؟
هدیه ای فراتر از یک انتخاب معمول برای روز پدر
بازاریابی و جذب مشتری برای آتلیه های عکاسی
مقایسه سرفیس لپ تاپ ۷ با مک بوک ایر M3
کبریت و کاربردهای آن
عکاسی بدون لنز و پایان عصر عدسی ها
تبلیغات
آتلیه در شبکه های اجتماعی
آمار بازدید سایت
بازدید امروز:
763
بازدید دیروز:
5,181
هفته اخیر:
43,772
دوستان آتلیه
آموزشگاه خیاطی
آموزشگاه نقاشی
انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس
تور لوکس بالی – رویاست
خرید و فروش خودرو
طراحی سایت
فیش حج
قیمت بیسیم