آشنایی با انواع عکاسی

آشنایی با انواع عکاسی عکاسی یکی از محبوب ترین سرگرمی ها بوده و عکاسان و شاخه های عکاسی متعددند. گوناگونی شاخه های عکاسی به تکنیک های متعدد و انواع مختلف عکاسان هم نیاز دارد تا مهارت های خود را در شاخه تخصصی خود به کار گیرند. در این مطلب ۱۰ نوع معروف عکاسی را معرفی می خواهیم کرد.


۱- عکاسی منظره

اگر عاشق عکاسی باشید و علاقه مند توقف کردن و تماشای منظره های زیبای طبیعت و دوست دارید که این صحنه ها را فریز کرده و به تصویر بکشید، شما عکاسی هستید که به نوع عکاسی که عکاسی منظره (landscape photography) نامیده می شود علاقه مندید.
 

۲- عکاسی حیوانات وحشی

یکی از انواع عکاسی که روی حیوانات و عادت های طبیعی آن ها فوکوس می کند، عکاسی حیوانات وحشی (wildlife photography) نام دارد. رفتار های این حیوانات هم توسط عکاس حیوانات وحشی ثبت و عکاسی می شود. این عکس ها معمولا برای چاپ شدن در روزنامه ها و مجلات گرفته می شوند. افراد زیادی این نوع عکاسی را تمرین می کنند و به آن علاقه مندند. علاوه بر یک دوربین خوب، لنز های مختلفی که نیاز دارید و فلاش های قوی، شما به صبر و حوصله زیادی هم نیازمندید تا عکس دلخواه را در لحظه درست بگیرید.
 

۳- عکاسی هوایی

عکاسی هوایی (Aerial photography) نوعی از عکاسی است که عکس ها از ارتفاعات بلند مانند هواپیما، بالن، چتر نجات و آسمان خراش ها گرفته می شوند. در نتیجه این ارتفاع زیاد این عکس ها نمای وسیع تری از سوژه را نمایش می دهند.
 

۴- عکاسی ورزشی

این نوع عکاسی روی صحنه های سریع و حساس ورزشی تمرکز دارد. عکاسی ورزشی (Sports Photography) یکی از انواع دشوار عکاسی به حساب می آید. این شاخه عکاسی به تمرین زیاد و ابزار مختلفی نیاز دارد دارد.
 

۵- عکاسی پرتره

یکی از قدیمی ترین انواع عکاسی، عکاسی پرتره (Portrait Photography) می باشد. از پرتره های فامیلی گرفته تا پرتره حیوانات خانگی. این نوع عکاسی گاهی portraiture هم نامیده می شود.
 

۶- عکاسی معماری

این نوع عکاسی با عکسبرداری از ساختمان ها، بنا ها و خانه ها از زوایای مختلف سر و کار دارد. هدف اصلی عکاسی معماری (architectural photography) ایجاد کردن حس مثبت در خریداران مشاورین املاک است.
 

۷- عکاسی مراسم عروسی/عکاسی مناسبت ها

گفته می شود که تازه واردین در دنیای حرفه ای عکاسی کار خود را با عکاسی یک مراسم عروسی (Wedding Photography) یا مناسبتی خاص (Event Photography) شروع می کنند. اما به این معنی نیست که این نوع عکاسی به مهارت و تمرین نیاز ندارد. عکاسی که در این شاخه فعالیت می کند، باید هم در عکاسی پرتره ماهر باشد و هم تکنیک های روتوش و ویرایش زیادی در ابزار هایی چون فوتوشاپ بلد باشد.
 

۸- عکاسی فشن

در عکاسی مُد یا فشن (Fashion Photography) عکاس از مدل ها در زیر نور مسحور کننده در حالی که لباس های خاصی بر تن دارند عکاسی می کند. این نوع عکاسی بیشتر برای مجله های مد و تبلیغاتی کاربرد دارد.
 

۹- عکاسی ماکرو

در عکاسی ماکرو (Macro Photography) اینقدر به سوژه نزدیک می شویم تا جزئیاتی که برای چشم غیر مسلح قابل رویت نیستند را به تصویر بکشیم. عکاسان برای این کار از لنز های مخصوص و همچنین فلاش مخصوص استفاده می کنند. سوژه های محبوب این نوع عکاسی گل ها، حشرات، قطرات آب و …هستند.
 

۱۰- عکاسی از کودکان/ خانواده

عکاسی از کودکان/ خانواده (Baby/family photography) یکی از شاخه های محبوب و معروف عکاسی است. رفتار و حالات مختلف کودک همراه با خانواده اش در این نوع عکاسی به تصویر کشیده می شوند. افراد خانواده کنار هم جمع می شوند تا این لحظه زیبا را برای همیشه ثبت کنند.
1399/04/17
23:25:44
5.0 / ۵
2280
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
جمع 2 و 2 ؟
آمار بازدید سایت
بازدید امروز: 3,729
بازدید دیروز: 3,105
هفته اخیر: 35,649